Коли кожен день на столі одні і ті ж гарніри, настав час надати трохи різноманітності стандартним стравам. Що може бути краще, ніж соковиті шматочки моркви, підсмажені соусом зі сметани?
Цей гарнір поєднує в собі простоту та смак, надаючи кожній страві неповторний шарм. Морква, злегка карамелізована в цукрі та обсмажена у вершковому маслі, потім запечена зі сметаною, виділяє ніжний та приємний аромат.
Ось як приготувати цей простий, але смачний гарнір.
Отже, що вам потрібно:
- 4 свіжі морквини;
- 3 столові ложки цукру;
- Половина склянки сметани;
- 2 столові ложки вершкового масла;
- Дрібка солі.
Як готувати:
- Акуратно очистіть та вимийте свіжу моркву, а потім наріжте її скибочками.
- Посипте моркву цукром та щіпкою солі.
- На розігрітій сковороді розтопіть вершкове масло і обсмажте моркву до золотистої скориночки.
- Коли вона стане соковитою і ароматною, додайте сметану і відправте в розігріту духовку на пару хвилин до того, як гарнір стане золотистим і апетитним.
Ця страва не тільки додасть веселу яскравість на ваш стіл, але й здивує своєю простотою та смаком. Відмінне доповнення до м'ясних та овочевих страв, воно може стати чудовою підмогою при приготуванні обіду або вечері.
ПриватБанк звернувся з попередженням до власників карток: кого терміново чекають у відділенні
Після війни на вагу золота: які професії зроблять вас багатими в Україні через 3–5 років
ПриватБанк попередив про нові тарифи з 1 січня: за що доведеться платити
ПФУ ходитиме з перевірками по домівках: за що можуть скасувати субсидію
Спробуйте та насолоджуйтесь!
Нагадаємо, ароматний, повітряний пиріг без вершкового масла: знадобляться прості продукти та ложка
Раніше ми писали про те, що запечена скумбрія з лимоном та зеленню: чудовий варіант легкої вечері
Як повідомляв Знай.ua, переплюнуть навіть нагетси з МакДональс: рецепт соковитих крокетів з курочки в хрумкій паніровці