Насправді, у світі кулінарії іноді найкраще перебуває у простоті. Класичні десерти вражають не лише своїм смаком, а й надзвичайною простотою приготування. Одним із яскравих прикладів таких солодких частування є пудинги.

Пудинги - це не лише смачні десерти, а й справжнє задоволення у приготуванні. Їх принадність у доступності та простоті, а результат завжди вражає своїм смаком.

Один із таких чудових десертів – горіховий пудинг. Готуйте його самі та переконайтеся, наскільки це просто та смачно.

Горіховий пудинг / фото: відкриті джерела

Щоб приготувати горіховий пудинг, вам знадобляться лише декілька компонентів:

  • 20 горіхів на ваш вибір;
  • 50 г білого хліба;
  • 3 курячі яйця;
  • ¾ склянки цукру;
  • 100 г вершкового масла.

Процес приготування також не займе багато часу:

Почніть із того, що замочіть м'якоть хліба в молоці. Горіхи – це вже ваш вибір, але фундук в даному випадку надасть пудингу особливий смак. Підсушіть горіхи та подрібніть їх – у блендері або через м'ясорубку.

Популярні новини зараз

З 1 жовтня українські АЗС різко змінять ціни на пальне

Обережно, поставте коробку на місце: українців попередили про небезпечні яйця у супермаркетах

З 1 жовтня платіжки за світло зміняться

Сніг, мінусова температура та сильний вітер: синоптикиня розповіла, чи буде рання зима восени 2024 року

Показати ще

Змішайте розтерті жовтки з цукром, додайте горіхи, хліб у молоці та розтоплене вершкове масло. Ретельно перемішайте разом. Додайте до маси збиті до густої піни білки. Перекладіть суміш у форму і випікайте в духовці протягом 30 хвилин за температури 160-170 градусів.

Смачного!

Вам буде цікаво дізнатися, чебуреки, якими можна ласувати на Різдвяний піст: рецепт легкої та доступної страви

Раніше ми писали про те,як зробити котлети соковитими та пишними: гарантовані рецепти

Як повідомляв Знай.ua, дивовижний смак у кожному шматочку: рецепт салату "Курочка під кайфом"