Кожному з нас хоч одного разу бабуся готувала запечені яблука з цукром та корицею.
Такі ласощі подавали на сніданок чи полудень, і ніколи не сумнівалися у його корисності. З роками простий рецепт дедалі більше вдосконалили, довівши його до повноцінної страви.
Деяким до вподоби традиційні яблука з цукром, приготовані до рум'яності в духовці з особливим запахом, який неможливо забути. Українська блогерка Вікторія Дідус у своєму фуд-блоці показала, як можна урізноманітнити страву. Тільки від одного погляду прокидається апетит.
"Такі соковиті запечені яблука напевно виходять тільки восени Або це просто я люблю їх готували, тільки коли падає сніг", - зазначила дівчина.
Гороскоп на 26 листопада: у вівторок Всесвіт на вашому боці
"Раз на рік звітуватиму": Віра Брежнєва зізналася, як часто 40-річним хочеться сексу
Приємна несподіванка: в Україні почали знижуватись ціни на деякі овочі
Податкова перевіряє українців за кордоном: що вже відомо
Інгредієнти:
- Яблука
- Сир
- Родзинки
- Волоські горіхи
- Ванільний цукор
- Кориця
- Мед
Може знадобитися сметана, якщо сир сухий, а цукор до смаку.
Процес приготування:
Яблука миємо і зачищаємо від серединки.
Для начинки з'єднуємо сир, запарені в окропі родзинки, горіхи, ванільний цукор і звичайний цукор і сметана, якщо є потреба.
Середину посипаємо корицею, додаємо начинку, зверху знову корицю для аромату. Випікаємо 15-20 хв при 180 градусах.
Нагадаємо про чебуреки, якими можна ласувати на Різдвяний піст: рецепт легкої та доступної страви.< /span>
Раніше ми повідомляли про дивовижний смак у кожному шматочку: рецепт салата "Курочка під кайфом" .
Також не зайвим буде рецепт, який попросить і свекруха, і теща: холодець у банках на користь, щоб не морочитися на Новий рік.