Як правильно варити холодець, не додаючи при цьому желатину, не знає кожна господиня. Виявляється, це реально.

Максимально домашній рецепт холодця опублікували в кулінарному Instagram "Кухня Сабіни".

Холодець // www.instagram.com/sabines_kitchen/

Інгредієнти:

~1-3 яловичих копитця
~1 курка
~сіль
~перець горошком
~лавровий лист
~2 цибулини
~головка часнику

Популярні новини зараз

В Україні легкові авто ТЦК беруть на облік: що загрожує власникам

По ваші лічильники скоро прийдуть: що потрібно зробити, якщо незнайомці вже на порозі

У комунальних платіжках з'явилася нова графа: за що доведеться доплачувати

На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю

Показати ще

Спосіб приготування:

Чисті яловичі копитці. Курку з копитцями варимо 5 хвилин. Промиваємо у чистій воді та заливаємо чисту воду. Варимо на найменшому вогні 5 годин. Кладемо 2 цибулини. Варимо ще дві години.

Холодець // www.instagram.com/sabines_kitchen/

За годину до приготування додаємо лавровий лист, перець горошком, сіль. Варимо ще годину. Усього рівно 8 годин на найменшому вогні.

Холодець // www.instagram.com/sabines_kitchen/

М'ясо подрібнюємо руками. Бульйон проціджуємо через сито з марлею. М'ясо укладаємо у форму. У бульйон додаємо часник. Заливаємо бульйон у форму. І в холодне місце на 10-15 годин. Холодець готовий! Всім смачного

Нагадаємо про чебуреки, якими можна ласувати на Різдвяний піст: рецепт легкої та доступної страви.< /span>

Раніше ми повідомляли про дивовижний смак у кожному шматочку: рецепт салата "Курочка під кайфом" .

Також не зайвим буде рецепт, який попросить і свекруха, і теща: холодець у банках на користь, щоб не морочитися на Новий рік.