Як правильно варити холодець, не додаючи при цьому желатину, не знає кожна господиня. Виявляється, це реально.
Максимально домашній рецепт холодця опублікували в кулінарному Instagram "Кухня Сабіни".
Інгредієнти:
~1-3 яловичих копитця
~1 курка
~сіль
~перець горошком
~лавровий лист
~2 цибулини
~головка часнику
Штрафи від ТЦК зростуть вдвічі: ухилянтів добряче потрусять
Масштабне березневе підвищення пенсій: 2300 отримають не всі
Ощадбанк скасував обмеження для власників карток: що стане безкоштовним
Плюс 2361 грн на картку щомісяця: хтось із пенсіонерів у 2025 році отримає солідний бонус
Спосіб приготування:
Чисті яловичі копитці. Курку з копитцями варимо 5 хвилин. Промиваємо у чистій воді та заливаємо чисту воду. Варимо на найменшому вогні 5 годин. Кладемо 2 цибулини. Варимо ще дві години.
За годину до приготування додаємо лавровий лист, перець горошком, сіль. Варимо ще годину. Усього рівно 8 годин на найменшому вогні.
М'ясо подрібнюємо руками. Бульйон проціджуємо через сито з марлею. М'ясо укладаємо у форму. У бульйон додаємо часник. Заливаємо бульйон у форму. І в холодне місце на 10-15 годин. Холодець готовий! Всім смачного
Нагадаємо про чебуреки, якими можна ласувати на Різдвяний піст: рецепт легкої та доступної страви.< /span>
Раніше ми повідомляли про дивовижний смак у кожному шматочку: рецепт салата "Курочка під кайфом" .
Також не зайвим буде рецепт, який попросить і свекруха, і теща: холодець у банках на користь, щоб не морочитися на Новий рік.