Ніхто не застрахований від помилок у кулінарній справі. Пам'ятай, що не помиляється лише той, хто нічого не робить. Не варто засмучуватися, якщо ти переборщила з перцем, вибач за тавтологію, у борщі. Виходь із каструлею з туалету, навіть таку страву можна врятувати.

Давай відразу перейдемо до справи, і разом розберемося, які способи за довгі роки "помилок", можуть допомогти врятувати твій борщ.

Заправка для борщу, фото sovkusom

Більше продуктів

Банальна, але ефективна порада - приготуйте другу порцію борщу і не перчи її, а потім змішай із гострою порцією. Якщо переперчила борщ, то долийте в нього води та покладіть додаткову порцію звареної картоплі.

Цукор, кадр з відео

Популярні новини зараз

Головне за 7 червня: українцям скасовують виплати, ТЦК відмовляються від "бусифікації", а українцям підняли тарифи

Моментально та без попередження: що загрожує абонентам Vodafone

Всі посилки блокуватимуть: Нова пошта вводить жорсткі обмеження з червня

За мобілізацію можна не перейматися: кого не чіпатиме ТЦК цього літа

Показати ще

цукор

Цукор нівелює гіркоту перцю, якщо насолода доречна у блюді. Занадто гостра страва цукор не врятує, але якщо ви лише злегка переборщили з перцем, то щіпка цукру виправить ситуацію.

Є ще вихід — додати знежирене молоко чи вершки: казеїн, який є у молочних продуктах, усуне надмірну гостроту.

Також зменшать гостроту лимонний сік, оливкову олію, вершкове масло. Однак треба мати на увазі, що всі ці способи впливають на смак.

Борщ, фото: Знай.

Рис

Ось тільки не треба сміятися. Досвідчені кухарі радять, якщо ви сильно перестаралися з перцем, то можна трохи поекспериментувати та додати до нього порцію рису. Тут важливо враховувати пропорцію, додавати крупу так само, як у суп.

Нагадаємо, як зробити котлети соковитими та пишними: гарантовані рецепти.

Раніше повідомлялося, дивовижний смак у кожному шматочку: рецепт салату "Курочка під кайфом".

Також, все ідеальне - просто: рецепт пишного бабусиного пирога "Секрет", на який збігаються сусіди.