У мережі є безліч різноманітних рецептів. Страви на будь-який смак, однак, як приготувати хліб, знають далеко не всі.
Таким чином, повідомляється, що вам знадобиться 500 мілілітрів теплої води, 50 г дріжджів, одна чайна ложка солі, і стільки ж цукру. Далі бере 2 столові ложки рослинної олії, і 800 грамів борошна.
У теплу воду додаємо дріжджі, сіль та цукор. Поступово додаємо тужа борошно та масло. Вимішувати тісто варто 10-15 хвилин.
Як тільки воно буде вільно відставати від рук, це означає, що воно готове.
Українці платитимуть за доставку газу по-новому: про що варто знати
Перевірять гаманець і банківські рахунки: українцям назвали нові вимоги для виїзду в ЄС
В Україні готуються до обмежень газопостачання: що чекає на споживачів
Зимова субсидія на комуналку: скільки грошей дають на опалювальний сезон
Вимішане тісто накрийте рушником, і поставте в тепле місце ще на півгодини, нам потрібно, щоб воно підійшло.
Готове тісто розподіляємо у форми, які попередньо змащені жиром і посипані борошном. Знову даємо йому настоятися у теплому місці приблизно 30-40 хвилин
Тим часом розігріваємо духовку на 230 градусів і ставимо майбутній хліб на 15 хвилин. Щоб хліб добре зарум'янився, потрібно потім поставити на духовці 200 градусів і пекти ще півгодини.
Автор рецепту радить не починати їсти хліб відразу, а дати йому відпочити ще, як мінімум годинку, і лише потім приступати до трапези. Так, рецепт займає багато часу на приготування, проте результат того вартий.
Нагадаємо про "Сухий закон" на Новий рік в Україні: як приготувати безалкогольне шампанське, 2 рецепти.
Раніше ми повідомляли, чому в квашену капусту заборонено додавати цукор та оцет: українці регулярно " грішать".