Сирна запіканка – ідеальний варіант для ситного сніданку або легкої вечері. Ніжна й солодка страва готується з додаванням фруктів, родзинок та інших сухофруктів, цукатів – таким чином вона буде апетитнішою для дітлахів.
Сьогодні пропонуємо вам приготувати запіканку за рецептом фудблогерки Катерини, яка точно підніметься та буде пухкою та ароматною.
Інгредієнти:
• кисломолочний сир - 360 гр
• цукор - 80 г
• жовтки - 2 шт
• ванільний цукор - 1 ст.л
• манка - 2 ст.л
• сметана - 2 ст.л
• білки - 2 шт
• родзинки за смаком
Збирайте документи: "Нафтогаз" додав споживачам паперової тяганини
"Полювання" на ухилянтів? На дорогах запускають мобільні блокпости – що це означає
Україна на межі трудового колапсу: кому доведеться працювати до глибокої старості
Обмежено придатних відправляють на передову: хто вирішує долю військовослужбовців
Спосіб приготування:
Сир, цукор, жовтки та ванільний цукор змішати блендером до однорідної консистенції. Додати сметану та манку, перемішати.
В окремій тарілці збити білки до стійких піків та поступово ввести у сирну масу.
Додати заздалегідь замочені родзинки та добре перемішати.
Поставити випікатись в заздалегідь розігріту духовку при температурі 180 градусів - 45 хвилин.
Готова запіканка має охолонути, а вже потім присипати її цукровою пудрою.
Дуже смакує зі згущеним молоком.
Нагадаємо, забудьте про олів'є та шубу: салат із картопляної соломки на святковий стіл.
Раніше повідомлялося,пузо миттю перестане бурчати: рецепт дієтичної запіканки з рису, моркви та яблук.
Також, на зміну улюбленій піці: рецепт смачної та хрумкої галети з куркою та томатами.