Здавалося б, що приготувати млинці неймовірно просто, але часто вони виходять зовсім не такими, як нам цього хотілося б. В результаті ми отримуємо несмачні та сухі млинці.

Це перш за все відбувається тому, що не враховуються деякі важливі нюанси в їхньому приготуванні. Тому врахуйте наведені нижче помилки, які найчастіше допускаються, і ваші млинці вийдуть ідеальними.

випікання млинців, pexels

Головні помилки, яких слід уникати при приготуванні млинців:

1. Будьте обережні із содою. Вважається, що якщо покласти в млинці соду, вони вийдуть легкими та повітряними. Однак слід врахувати і те, що ця складова може зіпсувати тісто. Особливо якщо додати більше соди, ніж потрібно.

Тому, щоб отримати ідеальні млинці, не рекомендується додавати не більше однієї щіпки соди. У той же час чудовим альтернативним варіантом стане розпушувач.

Популярні новини зараз

Для ФОП вступили у дію нові правила

Перші 84 дні безкоштовно, потім – 25 гривень: Lifecell запровадив нову послугу задешево

Українці намагаються зберегти своє майно перед законом про мобілізацію: що хочуть встигнути

Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками

Показати ще

Млинці з мінералкою, скріншот: YouTube

2. Пісні млинці. Частіше це відбувається, коли їх готують виключно на воді. Млинці виходять не лише сухими, а й твердими. Саме тому необхідно при їх приготуванні додавати молоко або кефір хоча б у невеликій кількості. Їх також можна замінити рослинним молоком – у цьому випадку млинці також вийдуть дуже смачними.

2. Додавання яєць. Багато хто і не припускає, що курячі яйця можуть зіпсувати страву. Наприклад, якщо ввести дуже багато яєць, то млинці виходять ламкими і твердими. Тому запам'ятайте наступне правило: на одну склянку молока прийнято брати не більше одного яйця.

Млинці, фото: скріншот з відео

Нагадаємо, що цей десерт знову занурить вас у дитинство: готуємо "пташине молоко" без випічки.

Раніше ми повідомляли, що вони в сотні разів смачніші за свіжі: рецепт консервованих мандаринів до Нового року, зберігати можна довго.