Усі українці стикалися з тим почуттям, коли голова болить, у шлунку ниє та апетиту зовсім немає. Такі, і навіть гірші наслідки може принести вживання великої чи нерівномірної кількості алкоголю напередодні. Але є один цікавий спосіб позбутися його.

Сьогодні ми поділимося простим та дієвим рецептом напою, який покращить ваше самопочуття після алкогольної інтоксикації.

Похмілля, фото з відкритих джерел

Рецепт досить простий: Візьміть склянку молока, половину банана і столову ложку меду, змішайте та випийте.

У банані захований гормон щастя, а мед давно відомий своїми похмільними властивостями. Такий коктейль містить вітаміни групи В та калій, що допоможе вашому організму повернутися до рівноваги.

Популярні новини зараз

Діставайте велосипеди: перевізники готуються підняти ціни на проїзд відразу на третину

Перші 84 дні безкоштовно, потім – 25 гривень: Lifecell запровадив нову послугу задешево

Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти

Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи

Показати ще

Лікарі наголошують на корисності такого напою, проте пам'ятайте, що його висока калорійність може бути важким випробуванням для підшлункової залози, жовчного міхура та печінки. Якщо ваш організм готовий до експериментів, спробуйте, але краще обмежитися однією склянкою.

Банани. Фото: скрін youtube

Запам'ятавши цей незвичайний рецепт, можна урізноманітнити способи боротьби з похміллям. Завжди краще вживати запобіжних заходів і не вживати алкоголь у великих кількостях, щоб уникнути таких станів. Адже здоров'я – це завжди на першому місці!

Вам буде цікаво дізнатися, як швидко "викликати" похід у туалет без кави та цигарок: коли дуже треба, але не виходить

Також Знай.ua писав про найкращі поради, щоб позбутися похмілля або не допустити його: дуже важливо про це знати

Перш за все ми повідомляли, ніколи не купуйте це в супермаркеті: 5 продуктів, які вас занапащають - берете регулярно на свята