Сирники це дуже популярна страва і люблять її багато, навіть діти. Однак мало хто сприймає їх у солоному вигляді, і дуже дарма, адже користі для фігури вони приносять набагато більше.
Головна складова все той же сир, як і в солодких сирниках, а на смак вони нічим не гірші, але їх навіть не варто порівнювати. Такий варіант може стати чудовим сніданком або легкою вечерею, а в тісто додавати можна що завгодно - зелень, шпинат, часник, цибуля та інші продукти. Особливо смачно із твердим сиром.
Інгредієнти:
- Сир - 500 р.
- Яйця – 2 шт.
- Манна крупа – 2 ст. л.
- Пшеничне борошно - 2 ст. л.
- Соль - 1 год. л.
- Кріп - 30 г
- Петрушка - 30 г
- Рослинна олія для смаження.
Процес приготування максимально простий:
В Україні затвердили тариф на газ до початку опалювального сезону: яка ціна з травня до листопада
На Україну чекає аномальне літо: чим воно може здивувати у 2025 році
Ліміт на перекази знижено до 100 грн: "Ощадбанк" запровадив нові правила
Українці не можуть розрахуватись у магазинах: ПриватБанк почав блокувати платежі
- У миску розбити яйця та збити віночком до появи піни.
- Вилити яйця у сир.
- Додати до сиру та яйців борошно, сіль та манну крупу, перемішати до однорідності.
- Зелень помити і порубати, втрутити в тісто. Сформувати сирники з тіста і обваляти в борошні.
- На сковороді розігріти олію та обсмажити сирники з двох сторін до золотистої скоринки.
Нагадаємо, що вам не потрібні рецепти млинців, головне - не допускайте цих помилок: ви точно "грішіть" і вони не виходять.
Раніше ми повідомляли, що такі смачні сочники ви не їли ніколи в житті: рецепт, який шукали всі бабусі.
Також, цей вишуканий десерт змусить забути про всі турботи: як приготувати пісочний пиріг з апельсинами.