Сирники це дуже популярна страва і люблять її багато, навіть діти. Однак мало хто сприймає їх у солоному вигляді, і дуже дарма, адже користі для фігури вони приносять набагато більше.

Головна складова все той же сир, як і в солодких сирниках, а на смак вони нічим не гірші, але їх навіть не варто порівнювати. Такий варіант може стати чудовим сніданком або легкою вечерею, а в тісто додавати можна що завгодно - зелень, шпинат, часник, цибуля та інші продукти. Особливо смачно із твердим сиром.

Солоні сирники, фото prostorecepty

Інгредієнти:

  • Сир - 500 р.
  • Яйця – 2 шт.
  • Манна крупа – 2 ст. л.
  • Пшеничне борошно - 2 ст. л.
  • Соль - 1 год. л.
  • Кріп - 30 г
  • Петрушка - 30 г
  • Рослинна олія для смаження.

Процес приготування максимально простий:

Популярні новини зараз

Гороскоп на 26 листопада: у вівторок Всесвіт на вашому боці

Всіх чоловіків змусять встановити "Резерв+": які зміни чекають мобілізацію

Подачу газу тимчасово припинять: газовики попереджають українців про ремонтні роботи до кінця листопада

Приємна несподіванка: в Україні почали знижуватись ціни на деякі овочі

Показати ще
  1. У миску розбити яйця та збити віночком до появи піни.
  2. Вилити яйця у сир.
  3. Додати до сиру та яйців борошно, сіль та манну крупу, перемішати до однорідності.
  4. Зелень помити і порубати, втрутити в тісто. Сформувати сирники з тіста і обваляти в борошні.
  5. На сковороді розігріти олію та обсмажити сирники з двох сторін до золотистої скоринки.

Солоні сирники, фото yasensvit

Нагадаємо, що вам не потрібні рецепти млинців, головне - не допускайте цих помилок: ви точно "грішіть" і вони не виходять.

Раніше ми повідомляли, що такі смачні сочники ви не їли ніколи в житті: рецепт, який шукали всі бабусі.

Також, цей вишуканий десерт змусить забути про всі турботи: як приготувати пісочний пиріг з апельсинами.