Сирники це дуже популярна страва і люблять її багато, навіть діти. Однак мало хто сприймає їх у солоному вигляді, і дуже дарма, адже користі для фігури вони приносять набагато більше.
Головна складова все той же сир, як і в солодких сирниках, а на смак вони нічим не гірші, але їх навіть не варто порівнювати. Такий варіант може стати чудовим сніданком або легкою вечерею, а в тісто додавати можна що завгодно - зелень, шпинат, часник, цибуля та інші продукти. Особливо смачно із твердим сиром.
Інгредієнти:
- Сир - 500 р.
- Яйця – 2 шт.
- Манна крупа – 2 ст. л.
- Пшеничне борошно - 2 ст. л.
- Соль - 1 год. л.
- Кріп - 30 г
- Петрушка - 30 г
- Рослинна олія для смаження.
Процес приготування максимально простий:
Гороскоп на 26 листопада: у вівторок Всесвіт на вашому боці
Всіх чоловіків змусять встановити "Резерв+": які зміни чекають мобілізацію
Подачу газу тимчасово припинять: газовики попереджають українців про ремонтні роботи до кінця листопада
Приємна несподіванка: в Україні почали знижуватись ціни на деякі овочі
- У миску розбити яйця та збити віночком до появи піни.
- Вилити яйця у сир.
- Додати до сиру та яйців борошно, сіль та манну крупу, перемішати до однорідності.
- Зелень помити і порубати, втрутити в тісто. Сформувати сирники з тіста і обваляти в борошні.
- На сковороді розігріти олію та обсмажити сирники з двох сторін до золотистої скоринки.
Нагадаємо, що вам не потрібні рецепти млинців, головне - не допускайте цих помилок: ви точно "грішіть" і вони не виходять.
Раніше ми повідомляли, що такі смачні сочники ви не їли ніколи в житті: рецепт, який шукали всі бабусі.
Також, цей вишуканий десерт змусить забути про всі турботи: як приготувати пісочний пиріг з апельсинами.