Українців вирішили порадувати незвичайними рецептами, які щодня можна зустріти на кухні у господинь. Як приготувати суп з пельменями та пиріжки з листкового тіста.

Про це стало відомо завдяки програмі Твій день, де регулярно не лише діляться важливими новинами з України та всього світу, а й розповідають про різних лайфхаків, та готують незвичайні страви.

Пельмені, фото: ваш смак

Цього разу було ухвалено рішення приготувати суп із пельменями.

Для приготування супу з пельменями вам знадобляться такі інгредієнти:

Популярні новини зараз

Все, що потрібно знати про повірку лічильників води: як часто, хто відповідальний і що буде, якщо її не зробити

ТЦК не має права накладати штраф: юристи розкрили важливий нюанс

ПриватБанк попередив про нові обмеження: що зміниться з 1 червня

У пенсіонерів заберуть 30% від виплати: кому ПФУ не повністю зарахує кошти

Показати ще
  • 2,5 літра води;
  • 250 г пельмені;
  • 250 г картопля;
  • 150 г морква;
  • 150 г цибуля ріпчаста;
  • 2 ст. л. масло;
  • сіль;
  • перець;
  • зелень (за смаком).

Рецепти, фото: скріншот з відео

Спочатку потрібно відварити картоплю та нарізати її великими шматочками. Брати краще небагато, бо будуть ще пельмені. Також, можна ще додати моркву та цибулю, заздалегідь обсмаживши. Замість звичайної води можна використовувати бульйон. Останнім інгредієнтом будуть пельмені, які додаєте до картоплі та засмаження. Чекаєте поки вони відваряться, і страва готова – можна куштувати.

Рецепти, фото: скріншот з відео

Для пиріжків потрібні такі компоненти:

  • 500 г листкового тіста;
  • 100 г заморожені фрукти/ягоди;
  • 8 ч. л. цукрова пудра;
  • 2 ст. л. масло.

Рецепти, фото: скріншот з відео

Спочатку слід нарізати тісто, як це показано на ролику, щоб вийшла квіточка. Як начинка можна використовувати те, що вам подобається. Саме у разі це були ягоди. Зверху можна посипати все цукровою пудрою і відправляємо в духовку. Виходить надзвичайно смачно.

Нагадаємо, що що яскравіше на столі, тим краще для Дракона: гостра морквяна ікра для зустрічі 2024 року, рецепт.

Раніше ми повідомляли, що ця страва має бути на новорічному столі: закуска "Око дракона" з тунця здивує всіх гостей.