Українців вирішили порадувати незвичайними рецептами, які щодня можна зустріти на кухні у господинь. Як приготувати суп з пельменями та пиріжки з листкового тіста.
Про це стало відомо завдяки програмі Твій день, де регулярно не лише діляться важливими новинами з України та всього світу, а й розповідають про різних лайфхаків, та готують незвичайні страви.
Цього разу було ухвалено рішення приготувати суп із пельменями.
Для приготування супу з пельменями вам знадобляться такі інгредієнти:
Нацбанк виводить з обігу частину грошей: чим їх замінять
Військові квитки старого зразка: що буде, якщо не замінити
Картки перестануть працювати: "Ощадбанк" терміново попередив клієнтів
Більше жодної готівки: українців чекають важливі зміни
- 2,5 літра води;
- 250 г пельмені;
- 250 г картопля;
- 150 г морква;
- 150 г цибуля ріпчаста;
- 2 ст. л. масло;
- сіль;
- перець;
- зелень (за смаком).
Спочатку потрібно відварити картоплю та нарізати її великими шматочками. Брати краще небагато, бо будуть ще пельмені. Також, можна ще додати моркву та цибулю, заздалегідь обсмаживши. Замість звичайної води можна використовувати бульйон. Останнім інгредієнтом будуть пельмені, які додаєте до картоплі та засмаження. Чекаєте поки вони відваряться, і страва готова – можна куштувати.
Для пиріжків потрібні такі компоненти:
- 500 г листкового тіста;
- 100 г заморожені фрукти/ягоди;
- 8 ч. л. цукрова пудра;
- 2 ст. л. масло.
Спочатку слід нарізати тісто, як це показано на ролику, щоб вийшла квіточка. Як начинка можна використовувати те, що вам подобається. Саме у разі це були ягоди. Зверху можна посипати все цукровою пудрою і відправляємо в духовку. Виходить надзвичайно смачно.
Нагадаємо, що що яскравіше на столі, тим краще для Дракона: гостра морквяна ікра для зустрічі 2024 року, рецепт.
Раніше ми повідомляли, що ця страва має бути на новорічному столі: закуска "Око дракона" з тунця здивує всіх гостей.