Смачне домашнє згущене молоко нагадає вам смак вашого дитинства. Воно виходить дуже смачне, ніжне та ароматне.

А готуються ці ласощі виключно з натуральних інгредієнтів. Рецептом приготування домашнього згущеного молока з натуральних складових діляться в мережі.

Домашнє згущене молоко, кадр з відео

Інгредієнти:

  • Коров'яче молоко-1250 мл;
  • Цукор-0,5 кг;
  • Сода харчова-2 грами.

Спосіб приготування:

Налийте молоко в каструлю з товстим дном і поставте на невеликий вогонь. Насипте цукор у молоко, перемішайте та зробіть вогонь ще менше. Тепер додайте до молока харчову соду. Перемішайте суміш.

Варіть молоко постійно перемішуючи протягом 2,5 години. В результаті суміш повинна стати густою та мати темно-коричневий колір. Коли згущене молоко буде готове, розлийте його у стерильні скляні ємності. Зберігайте домашнє молоко, що згущує|згущає| в холодильній камері протягом 14 днів.

Популярні новини зараз

Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло

Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф

Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії

Відмова може бути вигідною: українцям пояснили переваги

Показати ще

Домашнє згущене молоко, кадр з відео

Нагадаємо, що навіть духовку не треба включати: простий торт з печива, який не займе багато часу, докладний рецепт. Такий смачний простий рецепт повинен опинитися у вас в закладках.

Раніше ми повідомляли, щоцей суп з пельменями назавжди відверне вас від русявої солянки: так готують справжні чоловіки, рецепт. Свіжу зелень можна не додавати відразу в каструлю, а покласти кожному в тарілку або подати на окремому блюдце.

Так само стало відомо, що в магазин більше не ходжу, марину саму: рецепт маринованих печериць за 10 хвилин. Грибочки прекрасно доповнять ваше новорічне меню