Это блюдо сочетает в себе ароматные шампиньоны и сливочный соус, подаваемые в хрустящих тарталетках и посыпанные золотистым тертым сыром.
Рецептом приготування страви поділилась фудблогерка Поліна на своїй сторінці в Instagram.
Для приготування вам знадобиться:
• 1 цибуля
• 15-20 г. вершкового масла
• 150-200 г. печериць
• сіль, перець
• 100 мл. вершків 15%
• 1-2 ст.л. борошна
• 50 г. пармезану ( можна взяти будь-який улюблений сир )
• 30-50 г. сиру для посипки
• 15-17 шт. тарталеток
Школярі не вміють навіть списати: вчителька показала, як учні провалили тест через Google
"Навіть не дивіться": у ТЦК застерегли українців від роликів з бусифікацією
За борги розрахуєтесь квартирою: кого торкнеться новий механізм стягнень
"Бабине літо" повертається? Коли в Україні знову потеплішає, прогноз погоди на жовтень
Як готувати:
Цибульку нарізаємо напівкільцями та обсмажуємо на вершковому маслі, додаємо дрібно нарізані печериці та готуємо 8-10 хвилинок на середньому вогні.
Далі вливаємо вершки, додаємо борошно та сир. Все добре перемішуємо та готуємо на низькому вогні то загущення.
Викладаємо грибну начинку в тарталетки та присипаємо натертим на дрібній терці сиром.
Відправляємо в розігріту до 200 г. духову з увімкненим режимом конвекції на +- 10 хвилинок до утворення золотистої скоринки.
Смачного!
Нагадаємо інформаційний портал Знай повідомляв, кожна хвилина буде смачною: оригінальний новорічний салат "Годинник"
Раніше портал Знай інформував, цей суп із пельменями назавжди відверне вас від руснявої солянки: так готують справжні чоловіки, рецепт
Також, наш портал повідомляв, навіть духовку не треба включати: простий торт із печива, який не займе багато часу, докладний рецепт