Для всіх наших читачів є чудовий рецепт крутої страви, смак якої знайомий усім з дитинства. Цей рецепт картоплі з салом у духовці настільки простий і смачний, що ви готуватимете таку картоплю дуже часто.
Цей рецепт обов'язково стане вашим коханим, і воно підходить до будь-якого приводу, свята чи події. Тож пропонуємо трохи поексперементувати.
Про це стало відомо завдяки рецепту від одного з українських фудблогерів, який часто ділиться цікавими способами приготування різноманітних страв у соціальних мережах.
Що нам потрібно із продуктів
• Картопля - 8шт. (середня);
• Сало - 16 кусочків;
• Сіль - за смаком;
• Перець мелений - за смаком;
• Рослинна олія - 1 ст. л.
Мобілізацію в Україні посилять: ТЦК змусять працювати ефективніше
Надіються всі, але мало хто відчує: чого чекати від індексації пенсій у 2025 році
Дають лише 3 дні: в Україні змінилися правила повісток поштою, що це змінює для чоловіків
Українців попередили про три місяці без пенсії: у кого будуть проблеми з ПФУ
Спосіб приготування
Змащуємо форму олією. Ретельно миємо картоплю і ріжемо на половинки. Викладаємо половинки картоплі на лист і на кожну половинку укладаємо шматочок сала.
Ставимо у розігріту духовку до 180-200 градусів на 30-40 хвилин. Перевіряємо готовність картоплі вилкою або зубочисткою, вона має бути м'якою.
Солимо та перчимо за пару хвилин до готовності страви. Ну ось картопля запечена із салом і готова. Аромати просто неймовірні. М'яка картопля з хрумким салом просто неймовірна комбінація. Смачного.
Нагадаємо, солодка інтрига святкового столу: рецепт традиційної куті по-полтавськи.
Раніше повідомлялося, та сама "кислинка": рецепт ароматної заправки до будь-якого салату, слинки потечуть рікою.
Також, з'їдять за секунди: рецепт смачного та соковитого хека в духовці.