Соковитий десерт можна приготувати з простого лаваша та горіхів з яблуками.

І для цього не знадобиться ніяких кулінарних знань та багато часу. Тож для приготування лаваша з яблуками та горіхами варто підготувати такі інгредієнти:

Яблука та горіхи потрібно почистити від шкірки та оболонки. Потім яблука натріть на великій терці в окрему миску, а горіхи можна перемолоти у блендері. Для начинки треба приготувати сиркову масу – в миску насипати сир, сметану і з’єднати до однорідного стану. Для цього рецепту сметану найкраще брати жирну. До яблук додати корицю та цукор.

Лаваш з яблуками та сиром.Фото: скрін відео

Після того, як будуть готові всі складові начинки рулету, потрібно приступити до приготування самого рулету. Для цього розстеліть лаваш на столі, і першим шаром нанести на нього сир та сметану. Начинку варто нанести на весь лаваш, залишити декілька сантиметрів відступу. Наступний шар начинки – натерті яблука з корицею. Зверху сирного шару рівномірно викладаємо ароматні яблука, залишаючи також декілька сантиметрів відступу. Третій шар – протерті горіхи.

Лаваш з яблуками та сиром.Фото: скрін відео

Лаваш з начинкою скручуємо у рулет та переносимо його акуратно на деко з пергаментом для випічки. Яйце легенько збиваємо вінчиком та змазуємо край без начинки, щоб закріпити край. Залишками яйця змазуємо рулет та ставимо його у духовку на 180 градусів на півгодини. Запеченому рулету варто дати охолонути та нарізати його на порційні шматки.

Нагадаємо портал Знай інформував, робимо пряничне тісно з того, що є вдома: вистачить на кілька свят

Раніше на порталі Знай повідомлялося, халва з магазину залишиться далеко позаду: як приготувати улюблені солодощі вдома

Також, наш портал інформував, ця страва точно врятує вас від голоду о 3 годині ночі: рецепт простої та ситної м'ясної запіканки