Пунш – це не просто напій, це справжній символ веселощів та свята. Його назва як залп феєрверку, а історія цього напою багата та різноманітна.
Цей напій просто справжнє задоволення у поєднанні з фруктами та десертами з них. Крім цього, до нього відмінно підійдуть шоколад або печиво, особливо в холодну пору року.
Найкраще поєднувати пунш із фруктами або соком, але важливо пам'ятати, що готовий пунш не придбати в магазині – він доступний лише в домашньому виконанні. Давайте спробуємо приготувати традиційний рецепт пуншу, проте пам'ятайте, що в нього можна додавати найрізноманітніші фрукти та ягоди.
В Україні вводять колективну відповідальність: єдине житло відберуть через борги родичів
Правила нарахування "комуналки" зміняться: українці самі визначатимуть суми у квитанціях
Гроші більше не прийдуть на картку: щомісячні виплати скасують, якщо не виконаєте нові умови
Ці 7 порушень стають підставою для розшуку ТЦК: перевірте чи є ви у списку
Інгредієнти:
- 3 чайні ложки листового чорного чаю
- 0,75 л чистої гарячої води (90 ° C)
- 3 столові ложки цукру (бажано коричневого)
- великий лимон
- 0,35 л якісного рому
Спосіб приготування:
- Заваріть чорний чай гарячою водою та дайте йому заваритися близько 15 хвилин.
- Процідіть настій у підігрітий посуд, додайте ром, цукор та лимон.
- Добре розмішайте та поставте на маленький вогонь на 15 хвилин.
Тепер можна насолоджуватися цим дивним напоєм у компанії друзів та гостей на вечірці чи святі.
Також вам буде цікаво дізнатися, як зробити згущене молоко вдома самостійно: рецепт з 3 інгредієнтів
Раніше ми писали,збережіть собі на новорічні свята: простий рецепт коктейлю від похмілля