Пунш – це не просто напій, це справжній символ веселощів та свята. Його назва як залп феєрверку, а історія цього напою багата та різноманітна.
Цей напій просто справжнє задоволення у поєднанні з фруктами та десертами з них. Крім цього, до нього відмінно підійдуть шоколад або печиво, особливо в холодну пору року.
Найкраще поєднувати пунш із фруктами або соком, але важливо пам'ятати, що готовий пунш не придбати в магазині – він доступний лише в домашньому виконанні. Давайте спробуємо приготувати традиційний рецепт пуншу, проте пам'ятайте, що в нього можна додавати найрізноманітніші фрукти та ягоди.
Енергетики розповіли, чи вводитимуть аварійні відключення світла під час холодів
ПриватБанк попередив про нові тарифи з 1 січня: за що доведеться платити
Відключення триватимуть до весни: де буде найгірша ситуація зі світлом
Скасування табелів у школах: як тепер оцінюють знання школярів
Інгредієнти:
- 3 чайні ложки листового чорного чаю
- 0,75 л чистої гарячої води (90 ° C)
- 3 столові ложки цукру (бажано коричневого)
- великий лимон
- 0,35 л якісного рому
Спосіб приготування:
- Заваріть чорний чай гарячою водою та дайте йому заваритися близько 15 хвилин.
- Процідіть настій у підігрітий посуд, додайте ром, цукор та лимон.
- Добре розмішайте та поставте на маленький вогонь на 15 хвилин.
Тепер можна насолоджуватися цим дивним напоєм у компанії друзів та гостей на вечірці чи святі.
Також вам буде цікаво дізнатися, як зробити згущене молоко вдома самостійно: рецепт з 3 інгредієнтів
Раніше ми писали,збережіть собі на новорічні свята: простий рецепт коктейлю від похмілля