Пунш – це не просто напій, це справжній символ веселощів та свята. Його назва як залп феєрверку, а історія цього напою багата та різноманітна.

Цей напій просто справжнє задоволення у поєднанні з фруктами та десертами з них. Крім цього, до нього відмінно підійдуть шоколад або печиво, особливо в холодну пору року.

Пунш / фото: depositphotos

Найкраще поєднувати пунш із фруктами або соком, але важливо пам'ятати, що готовий пунш не придбати в магазині – він доступний лише в домашньому виконанні. Давайте спробуємо приготувати традиційний рецепт пуншу, проте пам'ятайте, що в нього можна додавати найрізноманітніші фрукти та ягоди.

Пунш / фото: depositphotos

Популярні новини зараз

Грошову допомогу дадуть не всім: що треба підтвердити

Повністю замінить ТЦК: які зміни чекають мобілізацію

Українцям дозволили не сплачувати за комунальні послуги: коли рахунки можна "заморозити"

Податкова перевіряє українців за кордоном: що вже відомо

Показати ще

Інгредієнти:

  • 3 чайні ложки листового чорного чаю
  • 0,75 л чистої гарячої води (90 ° C)
  • 3 столові ложки цукру (бажано коричневого)
  • великий лимон
  • 0,35 л якісного рому

Спосіб приготування:

  1. Заваріть чорний чай гарячою водою та дайте йому заваритися близько 15 хвилин.
  2. Процідіть настій у підігрітий посуд, додайте ром, цукор та лимон.
  3. Добре розмішайте та поставте на маленький вогонь на 15 хвилин.

Тепер можна насолоджуватися цим дивним напоєм у компанії друзів та гостей на вечірці чи святі.

Також вам буде цікаво дізнатися, як зробити згущене молоко вдома самостійно: рецепт з 3 інгредієнтів

Раніше ми писали,збережіть собі на новорічні свята: простий рецепт коктейлю від похмілля