Із скумбрії традиційно готують смачні страви на святковий стіл. Її можна запікати, робити з неї закуски, але найвдалішим варіантом до Нового року буде саме її замаринувати.
Ваші гості з'їдять таку рибку разом із пальцями.
Смачним варіантом приготування поділилась фудблогерка Катя на своїй сторінці в Instagram.
Інгредієнти:
В Україні посилять мобілізацію та укріплять міста: до чого слід готуватися
Який стаж не зарахують до пенсії: роки роботи просто викинуть
Подачу газу тимчасово припинять: газовики попереджають українців про ремонтні роботи до кінця листопада
Податкова перевіряє українців за кордоном: що вже відомо
- Скумбрія 1 шт
- Пучок кропу
- 1 ст.л олії
- 1 ч.л солі
- 0.5 ч.л перцю
- 2 зуб.часнику
- 0.5 ч.л паприки
Приготування:
Скумбрію почистити від нутрощів,хребта,голови,хвоста та плавників.
Розрізати навпіл.
Для начинки поєднати кріп,олію,сіль,перець та часник 🧄
Перемішуємо та виложуємо начинку на одну сторону філе риби.
Накриваємо іншим шматком філе притискаємо та обмотаємо харчовою плівкою.
Відправляємо в морозилку на 40-50 хв дістаємо розморожуємо хв 5 нарізаємо (ВАЖЛИВО НАРІЗАТИ САМЕ ТОДІ КОЛИ РИБА ЗАМОРОЖЕНА).
І їсти також так набагато смачніше!
Подаємо та насолоджуємося!
Нагадаємо, портал Знай інформував, зігріє не тільки ваше тіло, а й душу: рецепт гарячого святкового пуншу з 5 інгредієнтів
Раніше на порталі Знай повідомлялося, запашна домашня випічка зі згущеним молоком: цей ніжний кекс стане вашим улюбленим
Також, наш портал інформував, на Новий рік має бути обов'язково щось солодке: простий рецепт запіканки з мандаринів