Із скумбрії традиційно готують смачні страви на святковий стіл. Її можна запікати, робити з неї закуски, але найвдалішим варіантом до Нового року буде саме її замаринувати.

Ваші гості з'їдять таку рибку разом із пальцями.

Смачним варіантом приготування поділилась фудблогерка Катя на своїй сторінці в Instagram.

Маринована скумбрія. Фото Instagram

Інгредієнти:

Популярні новини зараз

В Україні посилять мобілізацію та укріплять міста: до чого слід готуватися

Який стаж не зарахують до пенсії: роки роботи просто викинуть

Подачу газу тимчасово припинять: газовики попереджають українців про ремонтні роботи до кінця листопада

Податкова перевіряє українців за кордоном: що вже відомо

Показати ще
  • Скумбрія 1 шт
  • Пучок кропу
  • 1 ст.л олії
  • 1 ч.л солі
  • 0.5 ч.л перцю
  • 2 зуб.часнику
  • 0.5 ч.л паприки

Приготування:

Скумбрію почистити від нутрощів,хребта,голови,хвоста та плавників.

Розрізати навпіл.

Маринована скумбрія. Фото Instagram

Для начинки поєднати кріп,олію,сіль,перець та часник 🧄
Перемішуємо та виложуємо начинку на одну сторону філе риби.

Маринована скумбрія. Фото Instagram

Накриваємо іншим шматком філе притискаємо та обмотаємо харчовою плівкою.

Відправляємо в морозилку на 40-50 хв дістаємо розморожуємо хв 5 нарізаємо (ВАЖЛИВО НАРІЗАТИ САМЕ ТОДІ КОЛИ РИБА ЗАМОРОЖЕНА).

Маринована скумбрія. Фото Instagram

І їсти також так набагато смачніше!

Подаємо та насолоджуємося!

Нагадаємо, портал Знай інформував, зігріє не тільки ваше тіло, а й душу: рецепт гарячого святкового пуншу з 5 інгредієнтів

Раніше на порталі Знай повідомлялося, запашна домашня випічка зі згущеним молоком: цей ніжний кекс стане вашим улюбленим

Також, наш портал інформував, на Новий рік має бути обов'язково щось солодке: простий рецепт запіканки з мандаринів