Наші шановні читачі чудово знають, якщо нам трапляється хороший рецепт, то ми обов'язково поділимося. На цей раз ми пропонуємо приготувати не просто салат, а справжню мрію під назвою "Чоловічі сльози". У цій страві поєднуються найсмачніші продукти.
Підкуповує і простота приготування, адже з приготуванням салату запросто впорається навіть господиня-початківець. Салат із куркою, маринованими грибами та морквою по-корейськи підкорить серце будь-якого чоловіка.
Про цей рецепт розповів один із українських фудблогерів, який часто ділиться свіжими способами приготування у соціальних мережах.
Що нам потрібно із продуктів:
Куряча грудка відварена – 250 г;
Перерахунок пенсій: у кого та на скільки зростуть виплати
За мобілізацію можна не перейматися: кого не чіпатиме ТЦК цього літа
Двохзонні електролічильники втратять сенс: споживачі можуть залишитися без 50% знижки
"Наступ по всьому фронту": Росія готується до масштабної атаки – експерт назвав міста, які опиняться під ударом
Морква по-корейськи – 250 г;
Печериці консервовані – 350 г;
Сир – 150 г;
Яйця відварені – 4 шт.;
Цибуля ріпчаста - 1 шт.;
Оцет 9% – 50 мл;
Майонез - 350 г.
Спосіб приготування
Готуємо інгредієнти для салату з куркою, грибами та морквою по-корейськи. Цибулю нарізаємо півкільцями, заливаємо оцтом (50 мл), відставляємо набік трохи промаринуватися.
Дрібно нарізаємо курячі грудки, викладаємо першим шаром в салатник, змащуємо майонезом. Наступним шаром викладаємо мариновану цибулю. Далі дрібно нарізаємо грибочки, укладаємо поверх цибулі та змащуємо майонезом.
Далі натираємо яйця та розподіляємо наступним шаром. Потім дрібно нарізана морква корейською. Знову змащуємо майонезом. І на завершення укладаємо натертий сир.
Салат "Чоловічі сльози" з куркою, грибами та морквою по-корейськи готовий. Смачного!
Нагадаємо, найсмачніша скумбрія на новорічний стіл: можна їсти вже за годину.
Раніше повідомлялося, спробуйте додавати не тільки у віскі: як смачно замаринувати курячі стегенця в Pepsi.
Також, ніжний та ароматний желейний десерт: сметана та какао заграють новими смаками.