Наші шановні читачі чудово знають, якщо нам трапляється хороший рецепт, то ми обов'язково поділимося. На цей раз ми пропонуємо приготувати не просто салат, а справжню мрію під назвою "Чоловічі сльози". У цій страві поєднуються найсмачніші продукти.
Підкуповує і простота приготування, адже з приготуванням салату запросто впорається навіть господиня-початківець. Салат із куркою, маринованими грибами та морквою по-корейськи підкорить серце будь-якого чоловіка.
Про цей рецепт розповів один із українських фудблогерів, який часто ділиться свіжими способами приготування у соціальних мережах.
Що нам потрібно із продуктів:
Куряча грудка відварена – 250 г;
Повернення ухилянтів на Батьківщину: ТЦК запрошують працювати на вулицях Польщі
Перерахунок пенсій у 2026 році: кому збільшать виплати та наскільки
5 дат народження, яких бояться навіть психотерапевти: ці люди не прощають і не забувають
Укренерго піднімає тарифи: на скільки зросте вартість світла у 2026 році
Морква по-корейськи – 250 г;
Печериці консервовані – 350 г;
Сир – 150 г;
Яйця відварені – 4 шт.;
Цибуля ріпчаста - 1 шт.;
Оцет 9% – 50 мл;
Майонез - 350 г.
Спосіб приготування
Готуємо інгредієнти для салату з куркою, грибами та морквою по-корейськи. Цибулю нарізаємо півкільцями, заливаємо оцтом (50 мл), відставляємо набік трохи промаринуватися.
Дрібно нарізаємо курячі грудки, викладаємо першим шаром в салатник, змащуємо майонезом. Наступним шаром викладаємо мариновану цибулю. Далі дрібно нарізаємо грибочки, укладаємо поверх цибулі та змащуємо майонезом.
Далі натираємо яйця та розподіляємо наступним шаром. Потім дрібно нарізана морква корейською. Знову змащуємо майонезом. І на завершення укладаємо натертий сир.
Салат "Чоловічі сльози" з куркою, грибами та морквою по-корейськи готовий. Смачного!
Нагадаємо, найсмачніша скумбрія на новорічний стіл: можна їсти вже за годину.
Раніше повідомлялося, спробуйте додавати не тільки у віскі: як смачно замаринувати курячі стегенця в Pepsi.
Також, ніжний та ароматний желейний десерт: сметана та какао заграють новими смаками.