Ранок – важливий час початку нового дня. Говорять, як зустрінеш ранок, так і день складеться, тому щоб хаотично не думати після пробудження про те, чим нагодувати сім'ю, подумайте про сніданки заздалегідь.

Ось кілька ідей швидких поживних сніданків, які збережуть нервову систему від непотрібних потрясінь та стресів, яких і так випало через війну.

Ідея сніданку. Фото: Youtube

Заморожені овочі для омлету

Актуально буде для тих, кому не вимикають світло, або роблять це рідше. Для того, щоб приготовлений омлет був поживнішим, можна зробити заготівлю овочів для омлету. Їх слід порізати і заморозити, коли готуєте омлет - просто дістаєте необхідні інгредієнти, вуаля смачний сніданок на столі.

Ідея сніданку. Фото: Youtube

Популярні новини зараз

Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею

"Продам місце в черзі": чоловіки штурмують ТЦК, воєнкоми не справляються

Відмова може бути вигідною: українцям пояснили переваги

Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити

Показати ще

Сніданок у банку

Щоб здивувати своїх домочадців, можна приготувати сніданок у банку з вечора, здійснивши нехитрі дії. Знадобиться вівсянка, фрукти та грецький йогурт. Насипте вівсянку, залийте йогуртом, зверху додайте фрукти. За ніч овес набухне і буде краще. А ще такий сніданок піднімає настрій своїм розкішним виглядом.

Лаваш

Якщо у вас є лаваш, то в нього можна загорнути щось, від відвареного вчора м'яса, до сиру та овочів. Зазвичай смачно додати до цього різнобарв'я трохи грецького йогурту чи сметани.

Ідея сніданку. Фото: Youtube

Нагадаємо, що пригоди тільки починаються: "тропічний" салат з одного банана і стиглого ківі.

Раніше ми повідомляли, що курага, родзинки та чорнослив можуть бути дуже смачними: рецепт корисних цукерок замість шкідливих із Рошена.