Картопляне пюре – улюблений гарнір мільйонів українців. Зазвичай для приготування смачного пюре використовують вершкове масло, молоко.
Проте існує чимало й інших цікавих способів покращити смак і консистенцію цієї популярної страви. Про незвичайні інгредієнти, що перетворюють звичайне пюре на вишукану страву, розповідає видання Wprost.
Класичний рецепт передбачає використання картоплі, молока, вершкового масла та "бульйону", що залишився після варіння. Проте йдуть роки, а кулінари продовжують експериментувати, щоб надати пюре вишуканості та витонченості.
Ви можете не повірити, але чудово підійде ніжний сир "Камамбер" з яскравим смаком. До того ж ви отримаєте зовсім іншу текстуру. Ви відчуєте у роті "оксамит". Потрібно лише нарізати сир невеликими шматочками та ретельно замішати з теплою картоплею. Головне тримайте "Камамбер" десь у шафі або під кришкою на столі, використовуючи у блюді внутрішню частину без твердої цедри.
Бронювання анулюють без попередження: за ким прийде ТЦК через нові правила
Повісток можна не боятися: низку українців звільнять у липні від мобілізації – кому пощастить
Навіть тим, хто вчасно платить: українцям почали масово відрізати світло
Банки ліквідують, а гроші згорять: фінустановам дозволили не повертати вклади клієнтам
Якщо сиру немає, спробуйте взяти вівсяне молоко або маскарпоне, яке подарує ніжну консистенцію і вершковий смак.
Ще кілька цікавих варіантів – замінити звичайне вершкове масло на топлене для заправки пюре; додати подрібнений хрусткий бекон; карамелізована цибуля або смажений часник.
Нагадаємо, замісіть раз, а приготувати можете кілька страв: рецепт універсального тіста без яєць
Як повідомляв "Знай.uа",курага, родзинки та чорнослив можуть бути дуже смачними: рецепт корисних цукерок замість шкідливих з Рошена
Знай.uа писав, здивуйте гостей цікавою подачею: як приготувати жульєн з куркою у хлібній булці