Картопляне пюре – улюблений гарнір мільйонів українців. Зазвичай для приготування смачного пюре використовують вершкове масло, молоко.

Проте існує чимало й інших цікавих способів покращити смак і консистенцію цієї популярної страви. Про незвичайні інгредієнти, що перетворюють звичайне пюре на вишукану страву, розповідає видання Wprost.

Картопляне пюре, фото: кадр з відео

Класичний рецепт передбачає використання картоплі, молока, вершкового масла та "бульйону", що залишився після варіння. Проте йдуть роки, а кулінари продовжують експериментувати, щоб надати пюре вишуканості та витонченості.

Ви можете не повірити, але чудово підійде ніжний сир "Камамбер" з яскравим смаком. До того ж ви отримаєте зовсім іншу текстуру. Ви відчуєте у роті "оксамит". Потрібно лише нарізати сир невеликими шматочками та ретельно замішати з теплою картоплею. Головне тримайте "Камамбер" десь у шафі або під кришкою на столі, використовуючи у блюді внутрішню частину без твердої цедри.

Популярні новини зараз

Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею

Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт

Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись

Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити

Показати ще

картопляне пюре, фото з вільних джерел

Якщо сиру немає, спробуйте взяти вівсяне молоко або маскарпоне, яке подарує ніжну консистенцію і вершковий смак.

Ще кілька цікавих варіантів – замінити звичайне вершкове масло на топлене для заправки пюре; додати подрібнений хрусткий бекон; карамелізована цибуля або смажений часник.

Нагадаємо, замісіть раз, а приготувати можете кілька страв: рецепт універсального тіста без яєць

Як повідомляв "Знай.uа",курага, родзинки та чорнослив можуть бути дуже смачними: рецепт корисних цукерок замість шкідливих з Рошена

Знай.uа писав, здивуйте гостей цікавою подачею: як приготувати жульєн з куркою у хлібній булці