Кава є дуже популярним напоєм, що бадьорить у багатьох країнах, але всі п'ють його по-різному - з молоком, вершками, корицею і так далі.
Тільки одиниці готові на експерименти, але повірте, вони того варті.
Кулінарні хитрощі вражають своєю різноманітністю. Завдяки добавкам кава повністю розкриє свій смак та аромат. Деякі поєднання можуть здатися дивними, але спробувати потрібно однозначно.
Цитруси
Цедра чудово поєднується з кавою, а в закладах гостям можуть запропонувати цей гарячий напій разом із апельсиновим соком. Назви різні: бамбл-кава, джміль. Цитрус надасть цікавого смакового відтінку, так що сміливо пробуйте - на стандартну порцію кави йде половина чайної ложки цедри, яку краще відфільтрувати після заварювання в турці.
Штрафи від ТЦК зростуть вдвічі: ухилянтів добряче потрусять
Не наплутайте з показниками лічильників цього місяця: Нафтогаз звернувся до українців
Хто не виконає вимоги ПФУ – залишиться без пенсії: кому призупинять виплати
Пенсіонери також отримають свою "тисячу" на карту: кому адресовано надбавку
Червоний перець
Ступінь гостроти залежить від того, скільки перцю ви додасте до кави. Для приготування такого пікантного напою потрібно подрібнити кілька горошин, а потім змішати з гарячою кавою в турці.
Часник
Це дивне поєднання, але навіть на нього знайдуться любителі. Завдяки часнику кава матиме більш інтенсивний смак. Слід почистити невеликий зубчик часнику, розрізати навпіл, але не подрібнювати, і кинути в турку разом з кавою.
Мед
Каву з медом теж куштували небагато, хоча варто було б. Напій буде з відтінком карамелі. Але пам'ятайте, занадто гаряча температура та мед - несумісні, тому що вся користь продукту зникне.
Нагадаємо, який інгредієнт із звичайного пюре зробить страву вищого класу: вершкове масло вам не потрібне.
Раніше ми повідомляли про ажурні млинці на молоці, які завжди виходять: готуємося до Масляниці вже зараз.