Зимовий сезон - ідеальний час для приготування ранкового супу, що надихає, а сьогодні ми поділимося рецептом чудового грибного дива з маринованими опеньками.
Цей ароматний суп надасть тепло та затишок у холодні дні, і його приготування не потребує особливих зусиль.
Інгредієнти:
- Мариновані опеньки 500 г
- Картопля 1 кг
- Морква 1 шт.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Рис 100 г
- Масло 3 ст. л.
- Паприка мелена 1 ч. л.
- Сіль за смаком
- Кріп (за бажанням)
- Вода 2.5 л
Спосіб приготування:
- Почистіть і наріжте картоплю кубиками, терту моркву та дрібно нарубану цибулю. Викладіть гриби в окрему миску.
- Покладіть картоплю в каструлю, залийте водою і доведіть до кипіння. Зменшіть вогонь і дайте картоплі варитись під кришкою.
- Розігрійте масло|мастило| в сковороді, обсмажте цибулю до золотистого кольору, потім додайте|добавляйте| моркву. Підсмажуйте, додаючи за потребою олію. Нарешті додайте солодку паприку.
- Коли картопля практично готова, додайте в каструлю рис, промитий від зайвої крохмалистості. Нехай суп вариться ще 10-15 хвилин.
- Додайте піджарку з морквою та гриби в каструлю, посоліть і поперчіть до смаку. Продовжуйте варити ще 5 хвилин|мінути|. При подачі посипте подрібненим кропом.
Готово! Насолоджуйтесь смаком теплого та ароматного зимового супу, який збагатить ваш обід затишком та задоволенням від кожного ковтка. Смачного!
Повернення шкільної форми: українці висміяли заклик вчительки
Нові правила карткових переказів: українцям готують жорсткі перевірки
Іспанці в шоці: як українські школярі обійшли місцевих за півроку
Школярів збентежив новий підручник: що не так з викладанням
Нагадаємо, добведете шлунок: чому їсти гриби потрібно з особливою обережністю
Раніше ми писали про те, що картоплю, рис та гриби не можна розігрівати: українцям вказали на небезпечну помилку в їжі