Зимовий сезон - ідеальний час для приготування ранкового супу, що надихає, а сьогодні ми поділимося рецептом чудового грибного дива з маринованими опеньками.

Цей ароматний суп надасть тепло та затишок у холодні дні, і його приготування не потребує особливих зусиль.

Інгредієнти:

  • Мариновані опеньки 500 г
  • Картопля 1 кг
  • Морква 1 шт.
  • Цибуля ріпчаста 1 шт.
  • Рис 100 г
  • Масло 3 ст. л.
  • Паприка мелена 1 ч. л.
  • Сіль за смаком
  • Кріп (за бажанням)
  • Вода 2.5 л

Спосіб приготування:

  1. Почистіть і наріжте картоплю кубиками, терту моркву та дрібно нарубану цибулю. Викладіть гриби в окрему миску.
  2. Покладіть картоплю в каструлю, залийте водою і доведіть до кипіння. Зменшіть вогонь і дайте картоплі варитись під кришкою.
  3. Розігрійте масло|мастило| в сковороді, обсмажте цибулю до золотистого кольору, потім додайте|добавляйте| моркву. Підсмажуйте, додаючи за потребою олію. Нарешті додайте солодку паприку.
  4. Коли картопля практично готова, додайте в каструлю рис, промитий від зайвої крохмалистості. Нехай суп вариться ще 10-15 хвилин.
  5. Додайте піджарку з морквою та гриби в каструлю, посоліть і поперчіть до смаку. Продовжуйте варити ще 5 хвилин|мінути|. При подачі посипте подрібненим кропом.

Готово! Насолоджуйтесь смаком теплого та ароматного зимового супу, який збагатить ваш обід затишком та задоволенням від кожного ковтка. Смачного!

Популярні новини зараз

Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею

"Продам місце в черзі": чоловіки штурмують ТЦК, воєнкоми не справляються

Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт

Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись

Показати ще