Зимовий сезон - ідеальний час для приготування ранкового супу, що надихає, а сьогодні ми поділимося рецептом чудового грибного дива з маринованими опеньками.

Цей ароматний суп надасть тепло та затишок у холодні дні, і його приготування не потребує особливих зусиль.

Інгредієнти:

  • Мариновані опеньки 500 г
  • Картопля 1 кг
  • Морква 1 шт.
  • Цибуля ріпчаста 1 шт.
  • Рис 100 г
  • Масло 3 ст. л.
  • Паприка мелена 1 ч. л.
  • Сіль за смаком
  • Кріп (за бажанням)
  • Вода 2.5 л

Спосіб приготування:

  1. Почистіть і наріжте картоплю кубиками, терту моркву та дрібно нарубану цибулю. Викладіть гриби в окрему миску.
  2. Покладіть картоплю в каструлю, залийте водою і доведіть до кипіння. Зменшіть вогонь і дайте картоплі варитись під кришкою.
  3. Розігрійте масло|мастило| в сковороді, обсмажте цибулю до золотистого кольору, потім додайте|добавляйте| моркву. Підсмажуйте, додаючи за потребою олію. Нарешті додайте солодку паприку.
  4. Коли картопля практично готова, додайте в каструлю рис, промитий від зайвої крохмалистості. Нехай суп вариться ще 10-15 хвилин.
  5. Додайте піджарку з морквою та гриби в каструлю, посоліть і поперчіть до смаку. Продовжуйте варити ще 5 хвилин|мінути|. При подачі посипте подрібненим кропом.

Готово! Насолоджуйтесь смаком теплого та ароматного зимового супу, який збагатить ваш обід затишком та задоволенням від кожного ковтка. Смачного!

Популярні новини зараз

Зміни в правилах обміну валюти: заначка може перетворитися на розчарування

Пенсіонери ВПО можуть отримати солідну надбавку: що для цього потрібно

Штрафи за дрова: українцям підказали, як уникнути покарання за деревину на своєму подвір'ї

Долари з "заначки" можуть розчарувати: почали діяти нові правила обміну валюти

Показати ще