Котлети люблять усі – і дорослі, і діти. Але навіть така страва іноді потребує різноманітності. Є безліч варіантів, а ми пропонуємо приготувати морквяно-яблучні котлети.

У складі є все, щоб розпочати свій день правильно. Нічого шкідливого, а рівень прожарювання ви контролюєте самі. Котлети з яблучком та морквою виходять неймовірно соковитими та смачними.

Морква та яблука, скріншот з відео

Інгредієнти:

  • Морква – 6 шт.
  • Яблуко – 1 шт.
  • Молоко – 0,5 склянки
  • Вершкове масло - 4 столові ложки
  • Манна крупа – 2 столові ложки
  • Панірувальні сухарі – 2 столові ложки.
  • Яйця – 1 шт.
  • Рослинна олія – 100-150 грам
  • Сметана - 150 гр
  • цукор
  • сіль

Приготування:

Популярні новини зараз

Пенсіонери ВПО можуть отримати солідну надбавку: що для цього потрібно

"Бусифікацію" обіцяють викорінити: ТЦК застосують новий підхід до мобілізації

Пенсіонерам "навісять" новий фінансовий тягар: ніяких пільг не чекайте

Українцям виплатять по 4 500 гривень: кому пощастить отримати допомогу

Показати ще
  1. Миємо і чистимо моркву, за нею і яблуко. Усі нарізаємо на дрібні кубики. У сотейник із вершковим маслом вливаємо половину склянки молока і додаємо порізану моркву. Ставимо на маленький вогонь і гасимо приблизно 4 хвилини.
  2. Після 4-5 хвилин у сотейник з молочно-морквяною масою додаємо дрібно нарізані яблука та манну крупу. Ще сіль та цукор за смаком. Знову даємо цьому всьому протушкувати, тепер менше, близько 3 хвилин.
  3. Після того як наша морквяна маса охолола, вбиваємо в неї яйце і перемішавши, формуємо котлети. "Валяємо" їх у панірувальних сухарях і, попередньо розігрівши сковороду з олією, обсмажуємо з двох сторін приблизно по 5-7 хвилин на кожну сторону.

Морквяно-яблучні котлети, фото vkuso

Нагадаємо, що в духовці, зі сметаною і без проблем: як приготувати смачні ліниві голубці.

Раніше ми повідомляли навіть у дієті має бути місце для задоволень: рецепт привабливих корн-догів у фритюрі.

Також ми повідомляли про ароматний домашній хліб без духовки: простий рецепт на сковороді.