Квашена капуста багата на вітамін С і зміцнює імунітет, а це особливо важливо в зимовий період.
Для тривалого зберігання цього продукту температура повинна бути низька, але якщо умови все ж таки були порушені, їсти його не рекомендується.
Якщо дотримуватися всіх порад щодо зберігання квашеної капусти, вона буде придатною до 6 місяців. Головне вибирайте холодне та темне місце. Псується капуста через попадання теплого повітря, оскільки бактерії та пробіотики у складі продукту можуть швидко скиснути.
Коли з'являється специфічний і сильний запах, схожий на дріжджі, це означає, що процес скисання запустився. Також капуста може зіпсуватись ще під час бродіння, якщо їй дати піднятися над сольовим розчином.
Шкільних іспитів не буде: що чекає на учнів і випускників
"Мир з рф закінчиться катастрофою": невтішний прогноз
Пенсіонерам оновлять систему виплат: що буде з надбавками
ПриватБанк встановлює обмеження: що загрожує пенсіонерам
Як усунути сильну кислоту капусти
Якщо капуста із дуже вираженою кислотою, це можна виправити. Для цього просто добре її промийте. Найкраще для цього використовувати друшляк.
Що робити з перекисною капустою
Господині не завжди викидають таку капусту, а змішують зі свіжою капустою для приготування різних страв. Щоб не наражати на ризик здоров'я, варто для початку віджати її і в скляній ємності залити кип'яченою водою.
Нагадаємо, що м'ясні більше не захочете: рецепт соковитих морковно-яблучних котлеток.
Раніше ми повідомляли, що в духовці, зі сметаною і без проблем: як приготувати смачні ліниві голубці.
Також стало відомо, що навіть у дієті має бути місце для задоволень: рецепт привабливих корн-догів у фритюрі.