Коли немає часу, а хочеться домашньої солодкої випічки - в пригоді стають універсальні рецепти. Адже існує безліч варіантів, що можна приготувати за 10-15 хвилин.

Однією з таких страв є яблучний рулет, який швидко випікається, а для приготування тіста та начинки не потрібно бути великим кулінаром.

Приготування яблучного рулету. Фото: скрін відео

Інгредієнти:

Яблука - 4 штуки

Популярні новини зараз

ПриватБанк скасував плату за важливу послугу: до кінця року не візьмуть жодної копійки

Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку

Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло

Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись

Показати ще

Цукор - 1-2 ч.ложки

Кориця (за бажанням) - 1 ч.ложка

Горіхи, родзинки - за бажанням

Для тіста:

Борошно - 120 грамів

Яйця - 4 штуки

Розпушувач - 0,5ч. ложки

Ванільний цукор - 1 ч. ложка

Як приготувати

Очищаємо та натираємо на великій терці яблука. Після цього додаємо туди цукор та корицю. На застелену форму для випікання викладаємо суміш та розрівнюємо за допомогою ложки або лопатки. До них можна додати горіхи або родзинки.

Приготування яблучного рулету. Фото: скрін відео

Щоб приготувати тісто візьміть глибоку миску. Вбийте туди 4 яйця та додаємо цукор та ванільний цукор. Всі інгредієнти збийте міксером до утворення пишної маси білого кольору. Додайте борошно та розпушувач.

Приготування яблучного рулету. Фото: скрін відео

Після цього вилийте тісто на яблука та розрівняйте. Випікати рулет потрібно 10-15 хвилин розігрітій до 180 градусів духовці.

Щоб сформувати готову страву, переверніть спечений рулет яблуками догори та скрутіть у рулет. Зверху посипте цукровою пудрою.

Нагадаємо, інформаційний портал Знай повідомляв, аромат на який прибіжать сусіди: як приготувати домашній курячий рулет з овочами та сиром

Раніше портал Знай інформував, оцінить і Ектор: Ліза Глінська показала рецепт ароматного та унікального цитрусового кексу

Також наш портал повідомляв, голубці з квашеною капустою, кукурудзяною крупою та сушеними грибами: вийдуть смачніші, ніж традиційні