Спробуйте приготувати пиріг цибулі за цим рецептом і ви будете здивовані, яким оригінальним на смак і апетитним він може бути.
Здавалося б, найпростіші продукти, але результат вас приємно здивує! Пироги є універсальною стравою, яку можна їсти у будь-який час доби, гарячою та холодною. Крім того, до них можна додавати абсолютно будь-які начинки на свій смак: від солоних до солодких. Пропонуємо спробувати пиріг із начинкою з цибулі.
Як приготувати пиріг з цибулі.
Інгредієнти:
- Борошно – 600 г;
- Маргарин (або вершкове масло) – 250 г;
- Сметана – 400 г;
- Цибуля – 1 кг;
- Шість яєць;
- Вершкове масло – 100 г;
- Сіль, мелений чорний перець.
Штрафи від ТЦК зростуть вдвічі: ухилянтів добряче потрусять
Масштабне березневе підвищення пенсій: 2300 отримають не всі
Плюс 2361 грн на картку щомісяця: хтось із пенсіонерів у 2025 році отримає солідний бонус
Заплатять усі, але один раз: чому українцям почали надсилати додаткові квитанції на газ
Приготування:
Спочатку маргарин кімнатної температури змішайте з борошном, щіпкою солі та сметаною і замісіть тісто. Його потрібно накрити після і залишити "відпочивати". У цей час цибуля тонко наріжте півкільцями і обдайте окропом, відваріть круто яйця, відваріть круто. Після чого остудіть їх, очистіть і дрібно наріжте.
Тепер перемішайте цибулю з дрібно нарубаними яйцями та розтопленим вершковим маслом. Додайте сіль та перець на свій смак. Розділіть тісто на дві частини та сформуйте з них тонкі пласти. Першу порцію викладіть на лист, застелений пергаментом. Поверх нього розподіліть рівномірно начинку. Накрийте її другою порцією тесту.
Тепер скріпіть краї пирога і за допомогою вилки проколіть верхній шар тіста в декількох місцях, щоб повітря виходило під час приготування. Далі потрібно змастити верх пирога збитим яйцем. Випікайте пиріг доки він не зарум'яниться в розігрітій до 200 градусів духовці. На це піде приблизно півгодини.
Нагадаємо, що почистили мандарини - не викидайте очищення: що можна приготувати з відходів.
Раніше ми повідомляли про рецепт борщу без м'яса, виходить дуже смачно: можна подавати з салком.