Бувають моменти, коли гості вже на порозі, а вам потрібне якесь смачне частування. І ось тут вас виручать язички із листкового тіста із цукром! Дотримуючись інструкцій, цей рецепт викличе справжнє задоволення як у дорослих, так і дітей.

Ніжні, повітряні, м'які, рум'яні – вони зможуть вас порадувати.

Язички з листкового тіста з цукром / фото: скріншот Youtube

Інгредієнти:

  • 400 г листкового тіста;
  • 2 ст. ложки коричневого цукру (або звичайного або мед);
  • 0,5 яйця.

Спосіб приготування:

  1. Розморозіть листкове тісто, давши йому трохи відпочити за кімнатної температури.
  2. Розділіть його на пластини та залиште ще на 1,5 години.
  3. Розігрійте духовку до 200 градусів.
  4. Розкладіть тісто на робочій поверхні та наріжте на довгасті прямокутники.
  5. Не розкочуючи тісто, злегка розтягніть його руками.
  6. Викладіть язички на лист, застелений пергаментом.
  7. Розбийте яйце в миску, збийте його і змастіть кожен язичок.
  8. Обсипте їх цукром, щоб надати солодощі.
  9. Поставте лист у розігріту духовку і готуйте до золотистого кольору (10-15 хвилин).
  10. Дайте язичкам охолонути трохи після випікання.

Язички з листкового тіста з цукром / фото: скріншот Youtube

Готові язички ідеально поєднуються з чаєм, кавою чи молоком. Це простий, швидкий та смачний варіант, коли потрібно приготувати щось в останню хвилину.

Популярні новини зараз

Гороскоп на п'ятницю 22 листопада для всіх знаків Зодіаку: день для змін та простих радостей

Штрафи від ТЦК зростуть вдвічі: ухилянтів добряче потрусять

Плюс 2361 грн на картку щомісяця: хтось із пенсіонерів у 2025 році отримає солідний бонус

Долари з "заначки" можуть розчарувати: почали діяти нові правила обміну валюти

Показати ще

Приємного чаювання!

Раніше ми писали про те, що так готувати вміє лише дідусь: ексклюзивний рецепт "небезпечних" печенюшок з сиру

Спробуйте приготувати простий рецепт такого смачного Наполеона, який можна готувати щодня: допоможе "Вушка"

Вам буде цікаво дізнатися ідеальне доповнення для вечорів з близькими: рецепт ароматного печива з темним шоколадом