Салат з характером, "Чоловіча каприз" – шедевр серед ситних варіацій. Незважаючи на скромний набір інгредієнтів, він вражає багатством смаку та насиченості. В основі цієї страви - відварена свинина, але зустрічаються також варіації з яловичиною або курячою грудкою.

Спробуємо його приготувати і клянемося, що він створить справжнє задоволення для вашого пальчикового апетиту.

Інгредієнти:

  • Свинина – 300 г
  • Яйця – 2 шт.
  • Твердий сир – 70 г
  • Оцет – 1 ст. ліжка
  • Цибуля ріпчаста – 90 г (1 шт.)
  • Майонез – 60 г
  • Цибуля зелена – 1-2 пера
  • Соль – 1/2 ч. ложки

Спосіб приготування:

  1. Наливаємо воду в каструлю, додаємо свинину та сіль (1/4 ч. ложки). Доводимо до кипіння та варимо м'ясо близько 40 хвилин. Охолоджене м'ясо можна залишити у бульйоні для додаткового насиченого смаку.
  2. Відварюємо яйця круто (8-10 хвилин), остудити в холодній воді. Теремо твердий сир на дрібній або середній тертці. Очищаємо та нарізаємо цибулю дрібними кубиками.
  3. Викладаємо цибулю в піал, додаємо оцет, перемішуємо і залишаємо на 10-15 хвилин.
  4. Нарізаємо свинину та додаємо в салатник. Віджимаємо цибулю від рідини і додаємо в салатник до м'яса.
  5. Додаємо яйця, майонез, сіль та чорний перець. Перемішуємо салат та викладаємо його на тарілку.
  6. Покриваємо салат тертим сиром і прикрашаємо нарізаною зеленою цибулею. Салат готовий!

Смачного!

Популярні новини зараз

Українцям дадуть готівку на оплату комуналки: кому час йти до банку

Субсидії вам не бачити: що не враховують українці, звертаючись по допомогу

Тіна Кароль пішла у відрив без одягу та зі склянкою: "Я зцілюю себе"

Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією

Показати ще

Раніше ми писали про те, що буде хрустіти вся родина: рецепт моркви по-корейськи, якої ви її ще не куштували

Також спробуйте приготувати пиріг із сиром: як урізноманітнити класику з мінімумом зусиль.

Знай.ua розповідав, що танутиме в роті: як приготувати хек з цибулею та томатним соусом