Якщо ви вже обшукали весь інтернет у пошуках цікавих та простих у приготуванні закусок із грибами, обов'язково зверніть увагу на рецепт цього паштету.

Він сподобається багатьом, тому що робиться легко, а у складі популярні печериці, які продаються в магазинах у будь-яку пору року.

Грибний паштет, фото prostoway

На приготування грибного паштету піде близько 30 хвилин, що зовсім небагато, якщо порівнювати з аналогічними закусками. Він має ніжну текстуру та приємний смак.

Інгредієнти:

  • Печериці – 600 г
  • Морква – 1 шт
  • Цибуля – 1 шт
  • Яйце – 1 шт
  • Часник – 1 зубчик
  • Вершкове масло – 30 г
  • Сіль – щіпка
  • Перець мелений - щіпка

Печериці. Фото: Youtube

Популярні новини зараз

Масштабне березневе підвищення пенсій: 2300 отримають не всі

Українцям приготували нові виплати: хто отримуватиме 4500 грн щомісяця

Заплатять усі, але один раз: чому українцям почали надсилати додаткові квитанції на газ

Хто не виконає вимоги ПФУ – залишиться без пенсії: кому призупинять виплати

Показати ще

Як приготувати:

  1. Гриби потрібно ретельно вимити, моркву та цибулю почистити. Яйце попередньо відварити та остудити. Цибулю ріжемо довільно і обсмажуємо на сковороді. Моркву трьом на тертці, часник дрібно ріжемо і відправляємо в цибулю.
  2. Печериці нарізаємо слайсами і кладемо на сковороду разом із вершковим маслом. Розмір нарізки не важливий, тому що далі обсмажені продукти подрібнюватимуться в блендері, але дрібніші шматочки приготуються набагато швидше.
  3. Додаємо сіль та перець і смажимо до готовності грибів. Для яскравішого смаку можна їх гарненько зарум'янити.
  4. Злегка охолоджені гриби з овочами та яйцем перекладаємо в чашу блендера та подрібнюємо до однорідного стану. При необхідності можна додати трохи кип'яченої води, щоб консистенція була не надто щільною. Регулюємо смак перцем та сіллю за потребою. Грибний паштет готовий.

Нагадаємо, що просто спробуйте з яблуками: унікальний рецепт українського борщу із "секретиком".

Раніше ми повідомляли, що ось і є меню на 2 тижні: 4 відмінні рецепти корисних супів з того, що є в холодильнику.