Якщо ви вже обшукали весь інтернет у пошуках цікавих та простих у приготуванні закусок із грибами, обов'язково зверніть увагу на рецепт цього паштету.
Він сподобається багатьом, тому що робиться легко, а у складі популярні печериці, які продаються в магазинах у будь-яку пору року.
На приготування грибного паштету піде близько 30 хвилин, що зовсім небагато, якщо порівнювати з аналогічними закусками. Він має ніжну текстуру та приємний смак.
Інгредієнти:
- Печериці – 600 г
- Морква – 1 шт
- Цибуля – 1 шт
- Яйце – 1 шт
- Часник – 1 зубчик
- Вершкове масло – 30 г
- Сіль – щіпка
- Перець мелений - щіпка
Гороскоп на сьогодні, 23 травня: що готує день усім знакам Зодіаку – сюрпризи, випробування і неприємні відкриття
Українцям без попередження арештовують рахунки: "Ощадбанк" перешкоджає розблокуванню
Обмежено придатних відправляють на передову: хто вирішує долю військовослужбовців
ТЦК зробить безхатьком: ухилянтам загрожує конфіскація майна – що відберуть
Як приготувати:
- Гриби потрібно ретельно вимити, моркву та цибулю почистити. Яйце попередньо відварити та остудити. Цибулю ріжемо довільно і обсмажуємо на сковороді. Моркву трьом на тертці, часник дрібно ріжемо і відправляємо в цибулю.
- Печериці нарізаємо слайсами і кладемо на сковороду разом із вершковим маслом. Розмір нарізки не важливий, тому що далі обсмажені продукти подрібнюватимуться в блендері, але дрібніші шматочки приготуються набагато швидше.
- Додаємо сіль та перець і смажимо до готовності грибів. Для яскравішого смаку можна їх гарненько зарум'янити.
- Злегка охолоджені гриби з овочами та яйцем перекладаємо в чашу блендера та подрібнюємо до однорідного стану. При необхідності можна додати трохи кип'яченої води, щоб консистенція була не надто щільною. Регулюємо смак перцем та сіллю за потребою. Грибний паштет готовий.
Нагадаємо, що просто спробуйте з яблуками: унікальний рецепт українського борщу із "секретиком".
Раніше ми повідомляли, що ось і є меню на 2 тижні: 4 відмінні рецепти корисних супів з того, що є в холодильнику.