Для наших дорогих та шановних читачів, які не знають чим себе зайняти на кухні у ці зимові дні та вечори, є чудовий рецепт домашньої ковбаси. Потрібно лише куряче філе.
Приготовлена варена ковбаска із домашніх продуктів, без жодної хімії. Куряча ковбаса відмінно підійде до сніданку у вигляді бутерброду. Або її можна подати на стіл у будь-яке домашнє свято.
Про цей рецепт розповів один із українських фудблогерів, який часто ділиться цікавими способами приготування різноманітних страв у соціальних мережах.
Що нам потрібно із продуктів:
Українцям платитимуть подвійні пенсії: чиї гаманці стануть удвічі товщі
Бронювання більше не гарантія: нові правила змусять українців збиратись до війська
Заберуть житло, і речі зібрати не встигнете: через які борги українці ризикують опинитись на вулиці
Навесні пенсії українців перерахують: на скільки можуть збільшитись виплати
• Куряче філе – 500 г
• Вершки домашні або 20% – 200 мл
• Білки яєчні – 2 шт.
• Буряковий сік (буряк натерти на дрібній тертці та віджати сік) – 30 мл
• Часник – 1 зубчик
• Сіль – 1 ч. л.
• Перець чорний мелений – 0,5 ч.л.
Готується домашня куряча ковбаса просто і недовго, потрібно лише мати блендер – і у вас вийде смачна ковбаска. Вершки можна замінити на жирне домашнє молоко (100 мл).
У блендері подрібнити куряче філе та часник. У фарш додати|добавляти| вершки або молоко і продовжувати збивати. Також продовжуючи збивати, додати по одному білку.
Продовжуючи збивати, додати буряковий сік та спеції. На харчову плівку викласти багато. Сформувати ковбаску. Загорнути плівку, зав'язати краї. Упакувати ковбаску ще один шар плівки.
У великій каструлі закип'ятити воду, опустити ковбасу, довести до кипіння. Варити домашню курячу ковбасу на маленькому вогні 30 хвилин|мінути|. Вийняти готову ковбасу, остудити. Домашня куряча ковбаса готова.
Нагадаємо, поринаємо в дитинство: рецепт макаронника, яким колись годували у дитсадках.
Раніше повідомлялося, що ранковий ритуал з ПП-сніданком, готовим за мить: рецепт ніжного сиру з яйцем.
Також, так туплять багато хто: 3 помилки в готуванні картопляного пюре, які ви напевно робите.