Дорогі наші читачі, звичайно ж, до весни залишилося не так багато часу, але все одно до "шашличного" сезону ще доведеться почекати ще пару місяців півтора. Проте є вихід зі стану "слиновиділення". Цього разу ми розповімо, як приготувати найсмачніших шашлик будинку, це звичайно ж не те, проте "майже" у цьому випадку вважається.

Увечері за 10 хвилин замаринуємо м'ясо, а наступного дня кинемо м'ясо на сковорідку – кухонна магія, і шашлик готовий.

Про цей рецепт розповів один із українських блогерів, який часто ділиться цікавими способами приготування різноманітних страв у соцмережах.

Шашлик на сковорідці, скріншот: YouTube

Що нам потрібно з продуктів (приблизно на 4 особи):

Популярні новини зараз

Пенсіонерам "навісять" новий фінансовий тягар: ніяких пільг не чекайте

Гороскоп на 21 листопада для всіх знаків Зодіаку: час покінчити з мотлохом у голові та справах настав

Заплатять усі, але один раз: чому українцям почали надсилати додаткові квитанції на газ

Пропрацював 40 років, а пенсія мізерна: у ПФУ звернулися до українців, сподобається не всім

Показати ще

• Свинина – 1 кг

• Ріпчаста цибуля – 4-5 шт.

• Лимонний сік – 0,5 склянки

• Вершкове масло – 4 ст. ложки

• Чорний мелений перець – за смаком

• Сіль за смаком

Шашлик на сковорідці, скріншот: YouTube

Як приготувати шашлик на сковороді

М'ясо промити, нарізати на порційні шматки. Цибулю ріпчасту почистити, помити, нарізати тонкими кільцями. М'ясо скласти в миску, додати цибулю. Посолити, поперчити та перемішати. Додати лимонний сік, добре перемішати, щільно накрити кришкою, поставити для маринування в холодильник (мінімум на 4 години).

Шашлик на сковорідці, скріншот: YouTube

Шашлик на сковорідці, скріншот: YouTube

Після маринування відокремити м'ясо від цибулі. Розігріти сковороду, викласти вершкове масло|мастило|. У олію викласти м'ясо. Смажити шашлик на сковороді на середньому вогні з усіх боків до золотистої скоринки, майже готовності (всього 15-20 хвилин).

Шашлик на сковорідці, скріншот: YouTube

Потім викласти мариновану цибулю. Перемішати все, накрити м'ясо кришкою, гасити шашлик на сковороді на найменшому вогні 10 хвилин. Шашлик готовий на сковороді. Подавати з овочевим салатом та зеленню. Смачного!

Нагадаємо, раз-два і готово: рецепт кексів "на швидку руку" з хурми та бананів.

Раніше повідомлялося, якщо у вас є яйця та банан: рецепт ніжного та повітряного суфле.

Також, припиніть це робити зараз: як правильно розморожувати продукти перед вживанням.