Для всіх наших дорогих і шановних читачів, які не знають, чим себе зайняти на кухні в ці зимові дні та вечори, є дуже цікавий рецепт. На цей раз ти дізнаєшся, що таке по-справжньому смачний компот. Якщо говорити простими словами, то ми готуватимемо узвар із прянощами. Погодься, що це так незвичайно.
Про цей рецепт розповів один із українських фудблогерів, який часто ділиться цікавими способами приготування різноманітних страв у соціальних мережах.
Що нам потрібно із продуктів:
- суміш сухофруктів (яблука, вишня, терен, шипшина та ін.) - 1 склянка;
- Імбир (корінь) – 2 см;
- бадьян (зірочки) - 1-2 шт.;
- гвоздика – 2-3 шт.;
- запашний перець - 2-3 шт.;
- мед - 2-3 ст. ложки.
Податкова перевіряє українців за кордоном: що вже відомо
Коли скасують графіки відключення світла: хто та як формував черги
Зміни в правилах обміну валюти: заначка може перетворитися на розчарування
Українцям приготували нові виплати: хто отримуватиме 4500 грн щомісяця
Спосіб приготування
Сухофрукти промити та залити водою (1-1,5 л). Довести до кипіння, варити 30-40 хвилин|мінути|. Потім дати узвару із сухофруктів настоятися 2-3 години. Корінь імбиру очистити та нарізати.
Імбир, бадьян, гвоздику та запашний перець залити 100 мл води. Довести до кипіння та кип'ятити 10 хвилин. Потім процідити. Розчинити в запашній воді мед.
Процідити узвар, влити солодкий запашний настій. Перемішати та охолодити. Узвар із сухофруктів із прянощами готовий. Смачного!
Нагадаємо, 15 хвилин і піца без духовки готова: як порадувати себе італійським шедевром на сковороді.
Раніше повідомлялося, що перемазали варенням і вийшов торт: як правильно і швидко приготувати бісквіт, який завжди піднімається.
Також, стала картопля - не біда: що можна приготувати, щоб не викидати коренеплід.