Справжній "домашній" смак, ідеальна та незвичайна страва – пиріжки з м'ясом, але з капустою!

Звучить дуже незвично, а можна приготувати такі апетитні котлети в домашніх умовах. Розраховуємо інгредієнти на 12-13 котлет. Для цього нам знадобиться кілограм яловичого фаршу, найкраще з додаванням свинини. Потрібні ще 500 г свіжої білокачанної капусти, велика цибулина, три зубчики часнику, одне яйце, 50 гр сухарів для панірування, а також чайна ложка хмелі-сунелі, і півтори чайної ложки солі.

Котлети з капустою та фаршем, скріншот: Youtube

Спочатку очищаємо м'ясо від плівок, потрібно порізати його на шматочки. Очистити та подрібнити цибулю з часником. Нарізати капусту невеликими шматочками, щоб вони проходили через м'ясорубку. Подрібнити через м'ясорубку із середньою решіткою м'ясо, овочі, капусту. Додати в отриманий фарш сіль, спеції, яйце. Ретельно вимішувати масу щонайменше 5 хвилин.

Сформувати котлетки, обваляти їх у сухарях. Добре розігріти олію на сковороді і швидко обсмажити з двох сторін до утворення скоринки. Перекласти котлети в змащену рослинною олією форму, поставити запікатися в розігріту до 200°С духовку на 20 хвилин.

Популярні новини зараз

Зміни у тарифах: мобільний оператор Lifecell зробив важливе оголошення

"Тварі ви, ви не люди": обленерго довело пенсіонера до смерті через вимогу стояти в чергах

Землю накрила потужна магнітна буря, як встояти на ногах

Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня

Показати ще

Котлети з капустою та фаршем, скріншот: Youtube

Як бачимо, щоб насолодитися ароматними домашніми котлетами, зовсім не обов'язково витрачати купу часу і зусиль на складне приготування.

Нагадаємо, 15 хвилин і піца без духовки готова: як порадувати себе італійським шедевром на сковороді

Як повідомляв "Знай.ua", перемазали варенням і вийшов торт: як правильно і швидко приготувати бісквіт, який завжди піднімається

Знай.ua писав, якщо зовсім немає часу і сил: рецепт лінивих голубців, який краще, ніж оригінал