Актриса, а останні роки, крім того, дружина принца Гаррі та герцогиня Сасекська Меган Маркл любить ділитися інформацією про свої кулінарні уподобання.

Зокрема, як виявилося, вона часто готує спагетті із сиром, наприклад, використовуючи пармезан. Про це повідомляє Express.

Спагеті, фото eat.by

Ще до одруження з принцом Меган вела власний подкаст про їжу, де розповідала про улюблені страви і рецепти. Серед них – прості спагетті із сиром, адже їх можна приготувати швидко та з трьох інгредієнтів. Зазвичай герцогиня бере класичні спагетті, але підійдуть будь-які макарони.

Для двох порцій цієї страви нам знадобляться наступні інгредієнти - 300 г спагетті, 40 г вершкового масла (73%), 150 г тертого пармезану (хоча можна, напевно, використовувати і будь-який інший, оскільки якісний сир коштує дуже дорого), а також сіль з перцем до смаку.

Популярні новини зараз

Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись

Посилення мобілізації в Україні: як позбавлятимуть прав ухилянтів

Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"

Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися

Показати ще

Для початку доводимо до кипіння 2 літри води у великій каструлі, туди відразу треба додати чайну ложку солі. Незабаром додаємо макарони і варимо стільки, скільки вказано безпосередньо на упаковці (до стану аль денте). Всю воду зливати не треба! Потрібно залишити одну склянку води.

Спагетті / скріншот з відео

Далі ставимо ту ж каструлю на маленький вогонь. Розтоплюємо там вершкове масло. Додаємо туди ж мелений перець, сіль. Готуємо суміш, помішуючи десь хвилину.

На цьому етапі повертаємо спагетті, перемішуємо, щоб вершкове масло "укрило" всю страву, частинами додаємо тертий сир і перемішуємо.

Нагадаємо, як великий дерун: рецепт картопляного рулету з курочкою та сиром від Ектора Хіменеса-Браво

Як повідомляв "Знай.uа", не гірше домашнього "Наполеона": як приготувати повітряні шари на кефірі

Знай.ua писав, залиш "колу" ворогам: оригінальний рецепт узвару з прянощами, з яким забудеш про спрагу