Сирники - одна з найулюбленіших страв на сніданок. Традиційно їх готують з кисломолочного сиру та додаванням манки чи борошна. Але існують і більш цікаві варіації страви.

Одним з таких варіантів є сирники з кокосовою стружкою. Окрім незвичайного смаку мають ще одну перевагу - готуються в духовці, а не обсмажуються на сковорідці.

Сирники з кокосовою стружкою в духовці. Фото: скрін Ютуб

Інгредієнти:

Кисломолочний сир - 500 грамів

Популярні новини зараз

Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар"

Українцям збільшать доплати та пільги: коли можна буде отримати

Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися

Українці намагаються зберегти своє майно перед законом про мобілізацію: що хочуть встигнути

Показати ще

Кокосова стружка - 40 грамів (2 ст. ложки)

Яйця - 2 шт.

Цукор - 100 грамів

Сода - 1 ч. ложка

Ванільний цукор - 1 пакетик

Борошно - 120 грамів

Сметана - 100 грамів

Як приготувати:

Спочатку змішайте кисломолочний сир, ванільний цукор, соду, яйця, і цукор. Ретельно перемішайте до однорідної консистенції. Для цього можна використати звичайну ложку.

Сирники з кокосовою стружкою в духовці. Фото: скрін Ютуб

До суміші додайте борошно та ще раз добре вимішайте.Після цього в хід йде кокосова стружка. Повторіть попередні дії: висипте до всіх об'єднаних інгредієнтів та перемішайте.

Заключним етапом приготування сирникової маси стане додавання сметани. Після того, як вона потрапить до суміші, тісто стане густим, але однорідним.

Сирники з кокосовою стружкою в духовці. Фото: скрін Ютуб

Для формування сирників можна використати кондитерський мішок або ложку. На форму для випікання викладіть сформовані сирники.

Випікайте страву протягом 20 хвилин в розігрітій до 180 градусів духовці. До сирників можна додати мед, шоколад, сметану або горіхи.

Нагадаємо, інформаційний портал Знай повідомляв, забутий рецепт, солодощів з дитинства:суддя "МастерШеф"Володимир Ярославський поділився рецептом вергунів на горілці

Раніше портал Знай інформував, як великий дерун: рецепт картопляного рулету із курочкою та сиром від Ектора Хіменеса-Браво

Також наш портал повідомляв, не гірше ніж домашній "Наполеон": як приготувати повітряні слойки на кефірі