Для всіх наших дорогих і шановних читачів, які не знають, яким саме напоєм можна побалувати себе в один з цих останніх зимових днів, є дуже цікавий рецепт. На цей раз ми пропонуємо зробити смачний та ароматний чайний напій – чай латте. Тільки не варто його плутати з кавовим напоєм – це різні за своєю природою "позиції".

Про цей рецепт ми дізналися завдяки повідомленням одного з наших читачів, також є фотографії, які допоможуть приготувати цей смачний напій.

Чай-лате, скріншот: Facebook

Що нам потрібно із продуктів:

- Чай ​​чорний - 1 пакетик
- Молоко - 1 склянка
- Вода - 1 склянка
- Гвоздика - 2 шт.
- Кориця (палички) – 1 шт.
- Імбир свіжий - 1 часточка
- Кардамон - 1/4 ч.л.
- Перець запашний - 1/4 ч.л.
- Цукор або мед – за смаком

Популярні новини зараз

Пенсіонерам приготували доплати: хто отримає надбавку до пенсії понад 2 тисячі гривень

Є умова, вводять ліміт на 30 днів: що буде з тарифом на світло з 1 грудня

Мобілізацію урівняли для всіх: українцям оголосили вердикт щодо економічного бронювання

Росія може завдати потужного удару по Україні 20 листопада: посольство США застерегло всіх

Показати ще

Спосіб приготування

На середньому вогні підігрійте/злегка обсмажте сухі спеції - близько 2 хвилин або поки що спеції не пустять аромат. Додайте решту інгредієнтів. (Якщо хочете використовувати мед, але боїтеся його нагрівати, додайте його в кінці при подачі). Все перемішайте.

Чай-лате, скріншот: Facebook

Чай-лате, скріншот: Facebook

Чай-лате, скріншот: Facebook

Доведіть до кипіння, але обережно стежте, щоб молоко не втекло (для цього можна покласти дерев'яну ложку на сотейник). Коли все закипіло, зменшіть вогонь і варіть приблизно 5 хвилин. Готовий чай латте процідіть через сито. Насолоджуйтесь приємного апетиту!

Нагадаємо, це "цукрове" сало створить диво з вашим ротом: рецепт, який точно попросив би ваш дідусь.

Раніше повідомлялося, як котлети, тільки набагато смачніше: рецепт м'ясних зразів із плавленим сиром та зеленню.

Також, приготувати яйця без води: простий спосіб на випадок, якщо плита зайнята.