Готуйте разом із нами! Відкривайте банку тунця, варіть яйця, і починайте робити смачний сирний соус. Поєднання ніжної рибки, хрумких крекерів та ароматного сиру точно сподобається кожному любителю незвичайних смаків.

Навіть якщо ви не є досвідченим кухарем, цей рецепт легко освоїти.

Рецепт салату з крекерами та тунцем / фото: скріншот Youtube

Інгредієнти:

  • 240 г тунця в консервах
  • 150 г солоних крекерів (найкраще рибні)
  • 50 г твердого сиру
  • 2 яйця
  • 1 зубчик чеснока
  • 3 ст. ложки майонезу

Рецепт салату з крекерами та тунцем / фото: скріншот Youtube

Спосіб приготування:

  1. Вийміть тунець із консервної банки та відцідіть надлишки рідини. Розімніть тунець вилкою, щоб він став дрібним та однорідним.
  2. Варіть круто яйця, потім охолодіть і очистіть. Відокремте білки від жовтків. Натріть білки і жовтки окремо на дрібній тертці.
  3. Натріть твердий сир на дрібній тертці. Додайте до нього пресований часник і 1 ч. ложку майонезу. Добре перемішайте.
  4. Підготуйте кулінарне кільце діаметром 14-16 см. Починайте складати шари: половину крекерів, залийте майонезом. Поверх них розподіліть терті білки, також полийте майонезом. Додайте подрібнений тунець і залийте майонезом. Останнім шаром будуть крекери, що залишилися.
  5. Перед подачею на стіл приберіть кулінарне кільце, прикрасьте салат тертими жовтками та за бажанням свіжою зеленню.

Рецепт салату з крекерами та тунцем / фото: скріншот Youtube

Популярні новини зараз

Мобілізація жінок у травні: кому доведеться йти до ТЦК

У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося

Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати

Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку

Показати ще

Готово! Салат з крекерами та рибними консервами готовий підкорити вас своїм смаком та простотою приготування.

Смачного!

Раніше Знай.ua писав, мучитеся питаннями, коли вже весна: приготуйте цей легкий салат з яйцем, шпинатом і щавлем

Вам буде цікаво дізнатися, про буде тільки зварити картоплю: дуже соковита курка у фользі, рецепт-виручалочка