Хоча посмажити картоплю дуже просто, іноді це потрібно зробити за короткий термін. Однак існує цікавий лайфхак, завдяки якому вам вдасться вгамувати апетит дуже швидко, а заразом заощадити час.

І не думайте, що для швидкого прожарювання картоплі потрібно лише збільшити вогонь. У цьому випадку ви хіба що спалите страву, а всередині картопля залишиться сирою. Тут треба діяти зовсім інакше.

Смажена картопля, фото з вільних джерел

Досвідчені кухарі розповіли цікавий трюк, з яким час приготування картоплі можна скоротити вдвічі. У той же час ви отримаєте апетитні скибочки з хрусткою скоринкою. Завдяки одній маленькій кулінарній хитрості, смаженою картоплею можна буде поласувати вже за лічені хвилини.

Картопля, фото: Фермер

Популярні новини зараз

"Війна в Україні завершиться несподівано" – пророцтво монаха з гори Афон

Компанія Apple "вбила" багатомільйонне місто одним рішенням: тепер можна зносити все

Запам'ятайте це, а краще запишіть: "Нафтогаз" дав корисні інструкції

Готуйте свої гаманці: українцям з 1 липня збільшать виплати, кому пощастить

Показати ще

Отже, що потрібно зробити! Перед тим як викласти нарізану картоплю на розігріту з маслом сковорідку, картопля слід замочити в дуже гарячій воді приблизно на 3-5 хв. Далі воду зливають, а картопля відправляють на сковороду.

Після такої підготовки картопля смажать, як зазвичай ви це робите. Кухарі пояснюють, що завдяки замочування овочів у окропі перед смаженням весь процес обсмажування займе лише кілька хвилин. Тому не слід відходити від сковорідки надовго.

Крім того, завдяки цьому способу вам вдасться не тільки швидко приготувати страву, але й вивести з неї зайвий крохмаль, завдяки чому смажені скибочки будуть ще більш хрусткими.

Смажена картопля, фото: Знай.ua

Нагадаємо про картопляний пиріг по-селянськи - рецепт ідеальної страви, щоб наїстися всією родиною.

Раніше ми повідомляли, що розсіл від консервованого горошку не пропаде: рецепт домашнього майонезу до будь-якого салату.