Якщо ви шукаєте, чого б смачненького приготувати для всієї родини, але не витрачати на це багато часу, обов'язково зверніть увагу на рецепт цього пирога з апельсином, родзинками та горіхами.

Він розбавить холодні вечори, а близькі будуть у захваті. Цей пиріг є справжньою знахідкою для тих, хто любить поєднання апельсина з випічкою, а також дотримується веганського способу життя.

Веганський пиріг, фото smak.ua

На підготовку піде всього 20 хвилин, а сам процес приготування - 25. З цієї кількості продуктів вийде 8-10 порцій пирога.

Інгредієнти:

  • Цукор - 100 г
  • Родзинки без кісточки - 80-100 г
  • Горіхи очищені (волоський горіх, горіх кешью, фісташки) - 125-150 г
  • Олія - ​​100 мл
  • Сода харчова – 1 ч.л.
  • Оцет столовий – 1 ст.л.
  • Апельсин великого розміру – 2–3 шт.
  • Борошно пшеничне - 400-500 г
  • Спеція кориця мелена – 1 ч.л.
  • Сіль за смаком

Апельсини на Новий рік, фото з вільних джерел

Як приготувати:

1.Замочіть родзинки у воді на 15 хвилин. Дайте йому висохнути. Горіхи подрібніть у блендері чи ножем. У середню миску вилийте олію і в цю ж ємність після - цукор. Розмішайте. З апельсинів видавіть сік – близько 220 мл. Борошно просійте через сито.

Популярні новини зараз

Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф

Компанія Apple "вбила" багатомільйонне місто одним рішенням: тепер можна зносити все

В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись

Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію

Показати ще

2. У цукрово-олійну суміш перекладіть подрібнені горіхи та родзинки. Додати апельсиновий сік. Щоб тісто під час запікання піднялося, прямо над мискою з сумішшю погасіть в чайній ложці соду оцтом. Додайте просіяне борошно невеликими порціями.

3. Замісіть густе тісто. Перекладіть у змащену олією форму і випікайте 20-25 хвилин при 180 градусах. Посипте пиріг горіхами та цукровою пудрою.

Нагадаємо про картопляний пиріг по-селянськи - рецепт ідеальної страви, щоб наїстися всією родиною.

Раніше ми повідомляли, що розсіл від консервованого горошку не пропаде: рецепт домашнього майонезу до будь-якого салату.