Зварити картоплю в мундирі, яка є популярною складовою багатьох салатів, дуже просто. Однак очищення її від шкірки часто займає більше часу, ніж того хотілося б.
Іноді доводиться поморочитися з цією справою через дуже липку шкірку картоплі.
Однак існує спосіб, який вам допоможе в цій справі і ви зможете насолодитися стравою, адже крім салатів таку картоплю вживають як швидкий варіант обіду чи вечері.
Існує проста хитрість, що дозволяє очистити картоплю в мундирі за лічені секунди. Завдяки цьому нехитрому способу можна перечистити без особливих зусиль цілу гору картоплі в мундирі за лічені хвилини.
Дають лише 3 дні: в Україні змінилися правила повісток поштою, що це змінює для чоловіків
Будуть великі штрафи: з якого віку юнаків чекають у ТЦК
Зміни в правилах обміну валюти: заначка може перетворитися на розчарування
Українцям виплатять по 4 500 гривень: кому пощастить отримати допомогу
Як швидко очистити картоплю в мундирі:
- Вимийте картоплю, зробіть на овочах поперечний надріз навколо осі та покладіть у каструлю. Бажано, щоб початок надрізу та його закінчення збіглися в одній точці.
- Поміщаємо картоплю у воду і варимо до готовності. За надріз турбуватися не варто, адже смакові якості не постраждають.
- Перед тим, як зняти зварену картоплю з плити, підготуйте ємність із крижаною водою, в якій потрібно буде охолодити готові картоплини.
- Злийте воду і швидко переведіть овочі охолоджуватись на 10-15 секунд.
- Тепер дістаньте картоплину з води і просто потягніть за шкірку, що відшарувалася, з різних кінців бульби.
Нагадаємо, що рибні котлетки більше ніколи не розпадуться: прості секрети, про які мало хто знає.
Раніше стало відомо, що вдвічі швидше посмажте картоплю: неявні секрети приготування холостяцької страви.
Також стало відомо, що залишилася гречка чи картопля? Приготуйте цей пиріг і забудете про звичний гарнір.