Зварити картоплю в мундирі, яка є популярною складовою багатьох салатів, дуже просто. Однак очищення її від шкірки часто займає більше часу, ніж того хотілося б.

Іноді доводиться поморочитися з цією справою через дуже липку шкірку картоплі.

Запечена картопля, скріншот: YouTube

Однак існує спосіб, який вам допоможе в цій справі і ви зможете насолодитися стравою, адже крім салатів таку картоплю вживають як швидкий варіант обіду чи вечері.

Існує проста хитрість, що дозволяє очистити картоплю в мундирі за лічені секунди. Завдяки цьому нехитрому способу можна перечистити без особливих зусиль цілу гору картоплі в мундирі за лічені хвилини.

Популярні новини зараз

Українців попередили про "важкі" платіжки за світло

Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії

Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити

ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити

Показати ще

Відварена картопля, фото belnovosti

Як швидко очистити картоплю в мундирі:

  1. Вимийте картоплю, зробіть на овочах поперечний надріз навколо осі та покладіть у каструлю. Бажано, щоб початок надрізу та його закінчення збіглися в одній точці.
  2. Поміщаємо картоплю у воду і варимо до готовності. За надріз турбуватися не варто, адже смакові якості не постраждають.
  3. Перед тим, як зняти зварену картоплю з плити, підготуйте ємність із крижаною водою, в якій потрібно буде охолодити готові картоплини.
  4. Злийте воду і швидко переведіть овочі охолоджуватись на 10-15 секунд.
  5. Тепер дістаньте картоплину з води і просто потягніть за шкірку, що відшарувалася, з різних кінців бульби.

Картопля в мундирі, фото kartofan

Нагадаємо, що рибні котлетки більше ніколи не розпадуться: прості секрети, про які мало хто знає.

Раніше стало відомо, що вдвічі швидше посмажте картоплю: неявні секрети приготування холостяцької страви.

Також стало відомо, що залишилася гречка чи картопля? Приготуйте цей пиріг і забудете про звичний гарнір.