Ви багато чого втратили, якщо не готували біляші своїми руками, адже тоді є однозначна впевненість у якості продуктів, вся родина задоволена, але при цьому багато часу на приготування не потрібно.

А за цим рецептом зробити такі ласощі ще простіше. На ледачі бєляші підійде консистенція, схожа на тісто для оладок, а контролювати все можна самостійно за допомогою борошна.

Процес готування біляшів, фото mirhitrostey

Інгредієнти:

  • 2 склянки кефіру
  • 0,5 ч. л. соди
  • 0,5 ч. л. цукру
  • 2 скл. пшеничного борошна
  • 1 ч.л.солі
  • чорний мелений перець за смаком
  • 1 цибулина
  • 3 зуб. часнику
  • соняшникова олія на смак

Як приготувати:

  1. Злегка підігріваємо кефір. Додаємо до нього соду. Ретельно розмішуємо. Всипаємо цукор та 0,5 ч. л. солі. Знову все перемішуємо. Отриманої суміші даємо постояти протягом 2 хвилин.
  2. Всипаємо пшеничне борошно. Перемішуємо всі інгредієнти до однорідної (у міру густої) маси.
  3. Очищаємо цибулю. Дрібно його нарізаємо. Очищаємо часник. Пропускаємо через прес. Додаємо овочі, 0,5 ч. л. солі та чорний мелений перець до фаршу. Добре все перемішуємо.
  4. Всипаємо фарш у тісто. Ретельно перемішуємо, використовуючи ложку.
  5. Розігріваємо сковороду із олією. Викладаємо на неї приблизно по 2 ст. л. отриманої маси товщиною не більше 1 см. Обсмажуємо ліниві біляші на середньому вогні з двох сторін до золотистості.

Біляші, фото mirhitrostey

Нагадаємо, що не помутнішає і буде дуже смачним: правила приготування рибного бульйону.

Популярні новини зараз

Гороскоп на 17 грудня: кава, терпіння і трохи підказок від зодіакальних сил

Подорожі за півціни: пасажири "Укрзалізниці" можуть отримати пільги на проїзд

Українці масово відмовляються від кешбеку: банки назвали умови закриття карток

"Дайте більше грошей за те, що стали гіршими": українці розлютилися через підвищення тарифів "Київстару" на 40%

Показати ще

Раніше ми повідомляли, що таке соковите, що аж слинки потекли: як правильно готувати куряче філе.