Оселедець - це дуже популярна закуска, яка є на столі майже кожна сім'я. Це не лише смачно, а й корисно.
Маринують і солять рибу все по-своєму, але мало хто ризикує її поєднувати з чимось солодким, в даному рецепті - з медом, і дарма.
Завдяки меду філе риби виходить неймовірно ніжним та смачним, при цьому маринад готується дуже просто. Це набагато краще, ніж купувати вже готовий оселедець у супермаркетах, адже тоді у вас є впевненість у якості продуктів.
Інгредієнти:
- 1 оселедець
- 1 цибулина
- 3 горошинки запашного перцю
- 1 ст. л. меду
- 1 ч. л. солі
Як приготувати оселедець з медом?
- Відрізаємо голову оселедця. Видаляємо нижні плавці і всі начинки. Добре її промиваємо. Обробляємо рибку на філе. Виймаємо всі кісточки. Розрізаємо філе на шматочки завтовшки до 3 см.
- Очищаємо цибулю. Нарізаємо його півкільцями. Добре мені овоч руками. Додаємо сіль та рідкий мед, попередньо розтоплений на водяній бані. Добре все перемішуємо.
- На дно ємності викладаємо цибулю, а зверху поміщаємо шматочки оселедця. Чергуємо шари, доки не закінчаться підготовлені інгредієнти.
- Додаємо запашний перець. Накриваємо ємність з рибою та цибулею кришкою. Забираємо в холодильник на 2 години.
Популярні новини зараз
Показати ще
Пенсіонерам "навісять" новий фінансовий тягар: ніяких пільг не чекайте
Гороскоп на 21 листопада для всіх знаків Зодіаку: час покінчити з мотлохом у голові та справах настав
Ощадбанк скасував обмеження для власників карток: що стане безкоштовним
Хто не виконає вимоги ПФУ – залишиться без пенсії: кому призупинять виплати
Нагадаємо, що не помутнішає і буде дуже смачним: правила приготування рибного бульйону.
Раніше ми повідомляли, що таке соковите, що аж слинки потекли: як правильно готувати куряче філе.
Також стало відомо, що раз на місяць можна собі дозволити: простий рецепт домашньої м'ясної солянки.