Сирні булочки готуються дуже швидко, адже для них не потрібно використовувати дріжджі. Вам не потрібно вичікувати поки підніметься тісто, а можна швидко замішати всі інгредієнти, сформувати булочки і відправити їх в духовку.
Рецептом їх приготування поділилась фудблогерка anny.cooking на своїй сторінці в Instagram.
Інгредієнти на 12 булочок:
Пенсіонерам готують допомогу – по 4000 грн кожному: хто у списках на виплати
Пенсіонерам виплатять 3000 гривень: хто зможе отримати грошову допомогу
Дорого і принизливо: експерти назвали, скільки збитків завдають державі ТЦК
Податкова не покарає за карткові перекази: українцям підказали законний спосіб уникнути штрафу
- 2 яйця
- 50 г цукру, ваніль
- 250 г кисломолочного сиру
- 250 г борошна
- 8 г розпушувачу
- 20 г розтопленого масла
- жовток і ложка молока для змащення
Спосіб приготування:
З’єднуємо яйця з цукром, збиваємо вінчиком та додаємо сир. Знову збиваємо.
Додаємо розтоплене масло, ваніль, або ванільний цукор, просіяне борошно. Замішуємо м’яке тісто.
Викладаємо тісто на присипану поверхню, та розділяємо його на 12 рівних частин.
З кожної частини формуємо кульки. За бажанням у середину можна покласти шоколад, або іншу начинку.
Випікаємо при 180 градусах протягом 25 хвилин
Смачного!
Нагадаємо, що не тільки купити в "Галі Балуваній", а ще й правильно приготувати: як розморожувати котлети.
Раніше ми повідомляли, що шарлотку немає, а пити: рецепт ароматного чаю зі смаком випічки.
Також, якраз йде похолодання: рецепт безалкогольного кавового глінтвейну, який зігріє вас у березні