Сирні булочки готуються дуже швидко, адже для них не потрібно використовувати дріжджі. Вам не потрібно вичікувати поки підніметься тісто, а можна швидко замішати всі інгредієнти, сформувати булочки і відправити їх в духовку.

Рецептом їх приготування поділилась фудблогерка anny.cooking на своїй сторінці в Instagram.

Сирні булочки. Фото: Instagram

Інгредієнти на 12 булочок:

Популярні новини зараз

Автоматичне бронювання за три доби: кому доступна відстрочка без зайвих заяв і черг

За кермо не всім тепер можна: які вікові обмеження запровадили для водіїв в Україні

Українців накриють масштабні перевірки у липні: нові правила варто знати, аби не втратити виплати

"Попереду кривава осінь": командир ЗСУ порадив українцям готуватись до найгіршого

Показати ще
  • 2 яйця
  • 50 г цукру, ваніль
  • 250 г кисломолочного сиру
  • 250 г борошна
  • 8 г розпушувачу
  • 20 г розтопленого масла
  • жовток і ложка молока для змащення

Спосіб приготування:

З’єднуємо яйця з цукром, збиваємо вінчиком та додаємо сир. Знову збиваємо.

Сирні булочки. Фото: Instagram

Додаємо розтоплене масло, ваніль, або ванільний цукор, просіяне борошно. Замішуємо м’яке тісто.

Сирні булочки. Фото: Instagram

Викладаємо тісто на присипану поверхню, та розділяємо його на 12 рівних частин.

Сирні булочки. Фото: Instagram

З кожної частини формуємо кульки. За бажанням у середину можна покласти шоколад, або іншу начинку.

Випікаємо при 180 градусах протягом 25 хвилин

Смачного!

Нагадаємо, що не тільки купити в "Галі Балуваній", а ще й правильно приготувати: як розморожувати котлети.

Раніше ми повідомляли, що шарлотку немає, а пити: рецепт ароматного чаю зі смаком випічки.

Також, якраз йде похолодання: рецепт безалкогольного кавового глінтвейну, який зігріє вас у березні