Дуже смачні та соковиті курячі стегна з апельсинами здивують своїм пікантним смаком, гості будуть у захваті.
Для того, щоб приготувати смачну вечерю, не потрібно багато часу або дуже дорогих продуктів. Пропонуємо соковиті та звичайні курячі стегенця з апельсинами. Готувати їхнє задоволення, а смак гарантовано здивує домашніх і гостей.
Що потрібно
- 6-8 курячих стегон
- 2 апельсина (з 1 віджимаємо сік і натираємо цедру)
- 2 ст л рослинної олії
- 3 ст л соєвого соусу
- 1ч.л сушеного меленого імбиру
- 1-1,5 л на рік
- 3-4 зубчики часнику
- 1 ст.л меду
Приготування
З одного апельсина знімаємо цедру та видавлюємо сік. Додаємо оливкову олію, соєвий соус, імбир, часник, сіль та мед, добре перемішуємо. Заливаємо цим маринадом курячі стегна і даємо постояти кілька годин.
"Найстрашніше, що це початок": відома астрологиня попередила українців про небезпеку
Пенсіонерам приготували доплати: хто отримає надбавку до пенсії понад 2 тисячі гривень
Не наплутайте з показниками лічильників цього місяця: Нафтогаз звернувся до українців
Українцям виплатять по 4 500 гривень: кому пощастить отримати допомогу
Після цього викладаємо у форму для випічки та поливаємо маринадом запікаємо 30 хвилин.
Нарізаємо другий апельсин кружальцями, викладаємо зверху на стегна кружальця апельсина, знову поливаємо маринадом ще допікаємо ще 15 хвилин.
Нагадаємо, що не лише налякати росіян, а й смачно поїсти: легендарний рецепт бендериків із м'ясом.
Раніше ми повідомляли, що складаємо пісне меню для Великого посту: рецепт неймовірних картопляних зразків із грибами.
Також стало відомо, що вашим млинцям не буде рівних на Масляниці: рецепт незвичайної начинки з грибами та горіхами.