Як і інші млинці з додаємо овочів, ці виходять не тільки насиченого кольору (без штучних харчових барвників), смачними, м'якими та ніжними, але ще й корисними.
За бажання такі млинці можна подати як десерт зі сметаною або варенням, наповнити їх будь-якою начинкою за вашим бажанням. Ці млинці виходять в міру солодкими, з тонким ванільним ароматом та характерним смаком буряків. Але він зовсім не нав'язливий, а приємний. До речі, буряковий смак можна приглушити, якщо використовувати не сирі овочі, а варені чи запечені.
Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 30 хвилин
Травневий сюрприз: зима вирішила повернутися в Україну, прогноз погоди на кінець весни та літо
Повістки більше не прийдуть: кому більше не треба йти до ТЦК
Пенсіонерам змусять перерахувати виплати: індексацію визнали незаконною
Українці масово стають ухилянтами: червона мітка у "Резерв+" ставить хрест на планах
Порцій: 8
Інгредієнти:
2 склянки борошна
2 ст.л. цукру
50 мл ряжанки
1 ч.л солі
1,5 склянки молока
1 яйце
200 г буряків
50 мл соняшникової олії
Приготування:
1. Варимо буряки або запікаємо до готовності, нарізаємо шматочками.
2. Додаємо буряки в молоко.
3. Подрібнюємо за допомогою блендера.
4. Додаємо яйце та ряжанку.
5. Далі додаємо сіль, цукор та борошно.
6. Добре все перемішуємо.
7. Даємо спокій цю масу на 30 хвилин.
8. Випікаємо на середньому вогні з обох боків на сковороді, змащеній олією.
Нагадаємо, що не потрібно викидати шалені гроші: смачний молочний коктейль із печивом у домашніх умовах.
Раніше ми повідомляли, що ваші стегна ще ніколи не були такими соковитими: рецепт курки для особливих настроїв.
Також стало відомо, що коли м'ясні страви "на паузі", просто приготуй ці капустяні котлети: пищатимеш від насолоди.