Котлети універсальні тим, що їх може доповнити будь-який гарнір. Господині дедалі більше експериментують та вигадують цікаві альтернативи стравам, зокрема м'ясним.
Котлети можна приготувати з урахуванням різних круп, саме у цьому рецепті - з булгура. Котлети із булгура сподобаються багатьом. Їх дозволено їсти в піст, оскільки вони не містять продуктів тваринного походження. Насправді пісне меню можна легко урізноманітнити, навіть враховуючи всі заборони.
До того ж булгур дуже корисний завдяки вмісту різних вітамінів та мінералів, зокрема фолієвої кислоти (вітамін B9). Вона покращує роботу імунної системи. Крім цього, крупа також багата на калій, магній та фосфор.
- Булгур – 100 г;
- Картопля – 4 шт;
- Борошно пшеничне – 1 ст.л;
- Соняшникова олія – 2 ст.л;
- Панірувальні сухарі – 3 ст.л;
- Зелена цибуля – 50 г;
- Сіль та спеції за смаком.
Як приготувати:
Дають лише 3 дні: в Україні змінилися правила повісток поштою, що це змінює для чоловіків
Оплата комунальних послуг: що обов'язково потрібно перевіряти, щоб не втратити гроші
Українцям виплатять по 4 500 гривень: кому пощастить отримати допомогу
Українців попередили про три місяці без пенсії: у кого будуть проблеми з ПФУ
Відваріть булгур до готовності і дайте йому охолонути. Картоплю промийте, почистіть, відваріть і зробіть з неї пюре, яке потрібно змішати з булгуром. Дрібно наріжте зелену цибулю і додайте до булгуру з картоплею. Потім закиньте борошно, посоліть і перемішайте.
Сформуйте котлети мокрими руками і обваляйте в панірувальних сухарях. Відправте на сковороду та смажте до золотистого кольору. До повної готовності страву можна довести до духовки при температурі 160-180 градусів.
Нагадаємо, що не потрібно викидати шалені гроші: смачний молочний коктейль із печивом у домашніх умовах.
Раніше ми повідомляли, що ваші стегна ще ніколи не були такими соковитими: рецепт курки для особливих настроїв.
Також стало відомо, що коли м'ясні страви "на паузі", просто приготуй ці капустяні котлети: пищатимеш від насолоди.