Котлети універсальні тим, що їх може доповнити будь-який гарнір. Господині дедалі більше експериментують та вигадують цікаві альтернативи стравам, зокрема м'ясним.

Котлети можна приготувати з урахуванням різних круп, саме у цьому рецепті - з булгура. Котлети із булгура сподобаються багатьом. Їх дозволено їсти в піст, оскільки вони не містять продуктів тваринного походження. Насправді пісне меню можна легко урізноманітнити, навіть враховуючи всі заборони.

Булгур, фото з відкритих джерел

До того ж булгур дуже корисний завдяки вмісту різних вітамінів та мінералів, зокрема фолієвої кислоти (вітамін B9). Вона покращує роботу імунної системи. Крім цього, крупа також багата на калій, магній та фосфор.

Інгредієнти:
  • Булгур – 100 г;
  • Картопля – 4 шт;
  • Борошно пшеничне – 1 ст.л;
  • Соняшникова олія – 2 ст.л;
  • Панірувальні сухарі – 3 ст.л;
  • Зелена цибуля – 50 г;
  • Сіль та спеції за смаком.

Як приготувати:

Популярні новини зараз

Дають лише 3 дні: в Україні змінилися правила повісток поштою, що це змінює для чоловіків

Оплата комунальних послуг: що обов'язково потрібно перевіряти, щоб не втратити гроші

Українцям виплатять по 4 500 гривень: кому пощастить отримати допомогу

Українців попередили про три місяці без пенсії: у кого будуть проблеми з ПФУ

Показати ще

Відваріть булгур до готовності і дайте йому охолонути. Картоплю промийте, почистіть, відваріть і зробіть з неї пюре, яке потрібно змішати з булгуром. Дрібно наріжте зелену цибулю і додайте до булгуру з картоплею. Потім закиньте борошно, посоліть і перемішайте.

Сформуйте котлети мокрими руками і обваляйте в панірувальних сухарях. Відправте на сковороду та смажте до золотистого кольору. До повної готовності страву можна довести до духовки при температурі 160-180 градусів.

Котлети із булгуру, фото news.uaportal

Нагадаємо, що не потрібно викидати шалені гроші: смачний молочний коктейль із печивом у домашніх умовах.

Раніше ми повідомляли, що ваші стегна ще ніколи не були такими соковитими: рецепт курки для особливих настроїв.

Також стало відомо, що коли м'ясні страви "на паузі", просто приготуй ці капустяні котлети: пищатимеш від насолоди.