Хазяйкам на замітку. Якщо ідеї для пісного десерту вичерпалися, пропонуємо спекти яблучний пісний штрудель.

Випічка займатиме трохи часу, але вона того вата. Неймовірно соковитий і насичений пиріг на пісному

Проготування пісного Штруделя. Фото: Telegram

Для тіста потрібно

  • 110 мл теплої води
  • 2 ст.л. масла
  • 200 г борошна
  • 1/2 ч. л оцту

Змішати всі інгредієнти і замісити досить еластичне тісто, як пластилін. Залишити в плівці за кімнатної температури 30 хв.

Проготування пісного Штруделя. Фото: Telegram

Популярні новини зараз

Зима 2025−2026 в Україні: чи чекати аномального тепла, різких морозів і снігових сюрпризів - прогноз синоптиків

Куб води по 250 гривень: водопостачання суттєво дорожчає

Смертельне тріо: 70‑річний пенсіонер помер після інтиму з двома партнерами, вечірка закінчилась трагедією

Чому одні будинки відключають, а інші залишаються з електрикою: енергетки пояснили схему

Показати ще

Начинка:

  • яблука
  • горішки
  • родзинки
  • цукор
  • кришка
  • трохи манки або панірувальних сухарів

Тісто розтягуємо на рушник присипаним борошном і обережним ручками тягнемо у різні боки.

Пісний Штрудель. Фото: Telegram

Викладаємо начинку і на порожню частину тіста трохи змащуємо олією. Загортаємо все в рулет і переносимо на пергамент. Зверху теж змащуємо трохи олією. Випікати: 180 температурі приблизно 60 хв. Зверху присипаємо цукровою пудрою.

Пісний Штрудель. Фото: Telegram

Нагадаємо, що аромат "крутонів" унюхає весь під'їзд: рецепт домашніх сухариків із сиром у духовці.

Раніше ми повідомляли, що доки не розпочався Великий піст, спробуйте цю смакоту: рецепт справжнього козацького кулішу.

Також стало відомо, що ніжніший тільки травневий сон: швидкий рецепт млинців на йогурті.