Завжди існує альтернатива ранковій каві, яка може допомогти зарядитися на весь день, не залежно від ваших уподобань або необхідності уникнення кофеїну.

Є декілька пропозицій, які необхідно розглянути:

Вода: Якщо раптом почуваєтесь втомленим чи апатичним, можливо, вам просто не вистачає води. Іноді людина забуває пити і думає, що хоче їсти або пити каву, яка насправді може лише висушити більше.

Вівсянка в банці, фото foodandmood

Вівсянка: Початок дня з тарілки вівсянки - це не лише корисно для фігури та здоров'я, але й чудовий спосіб надовго залишатися ситим і бадьорим.

Популярні новини зараз

Подорожчання до 90%: споживачам анонсували "сюрпризи" рахунках за комуналку

Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти

Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми

Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати

Показати ще

Банан: Він швидко насичує вас енергією завдяки вуглеводам і фруктозі, які легко перетворюються на енергію.

Ягоди: Чорниця, малина, полуниця - будь-які ягоди на сніданок подарують вам не тільки насолоду смаком, але й підвищать рівень бадьорості і концентрації.

Ягоди, фото freepik

Чорний шоколад: Якщо тобі потрібен швидкий і смачний спосіб прокинутися, кілька шматочків чорного шоколаду з високим вмістом какао можуть стати твоїм рішенням.

Він містить кофеїн, хоча й у менших кількостях, ніж кава, а також стимулює вироблення гормонів щастя та бадьорості.

Горіхи: Вони - відмінне джерело енергії та корисних жирів. Жменя горіхів забезпечить вас необхідними поживними речовинами для підтримки енергійності та доброго самопочуття протягом усього дня.

Раніше повідомлялося на порталі Знай.ua кава шкідлива, але її є чим замінити: продукти, що бадьорять, які врятують при сонливості

Як раніше повідомляв портал Знай.ua, любите з ранку випити філіжанку кави - будьте готові до печіння: кому і чому заборонено це робити

Також, Знай.ua писав про лікарі назвали небезпечні ранкові звички, що руйнують організм