У приготуванні котлет є чимало секретів, а кожна господиня має свої. Іноді незначна помилка, на перший погляд, може зіпсувати смак страви або неправильні пропорції.
Так чи інакше, всі хочуть, щоб котлети вийшли соковитими та ароматними, тому додають хліб, томатний сік та навіть солоні огірки.
З цією справою чудово впорається мінеральна вода. Це бюджетно, але дуже ефективно. З цим секретним інгредієнтом котлети виходять соковитими, але при цьому їх смак не погіршується, а навіть навпаки.
З мінеральною водою ви можете забути про тверді, сухі або прісні котлети. Використовувати її можна абсолютно з будь-яким фаршем. Також така хитрість допоможе спеціям розкритися яскравіше у готовій страві.
Лише одна чашка може обернутися лихом: вчені назвали напій, що призводить до сліпоти
Пенсійний фонд виплачуватиме 2100 грн щомісяця: хто отримає допомогу
Замість броні – повістка: українців масово мобілізують під час оформлення – ТЦК вимагають утихомирити
Поспішайте, доки є час: ТЦК почнуть масово штрафувати українців – за що і на скільки
А за допомогою вуглекислого газу, який міститься в мінералці, структура м'яса буде ідеальною і ніжною. Не важливо, яку воду ви виберете – солону чи звичайну. Але в першому випадку слід контролювати рівень солі, коли замішуватимете фарш.
Візьміть 600-700 г фаршу, додайте в нього сіль, чорний перець та улюблені спеції. Після замішування влийте 100 мл сильногазованої мінералки і вбийте яєчний білий, щоб склеїти інгредієнти. Будьте обережні, головне не переборщити. Після розмішування залиште фарш на деякий час відпочити і приступайте до формування та смаження котлет.
Нагадаємо про рецепт, перевірений десятиліттями: класична паска на Великдень.
Раніше ми повідомляли, що потрібно натерти сир , але немає тертки: як упоратися без неї та в принципі прискорити цей процес.