У приготуванні котлет є чимало секретів, а кожна господиня має свої. Іноді незначна помилка, на перший погляд, може зіпсувати смак страви або неправильні пропорції.
Так чи інакше, всі хочуть, щоб котлети вийшли соковитими та ароматними, тому додають хліб, томатний сік та навіть солоні огірки.
З цією справою чудово впорається мінеральна вода. Це бюджетно, але дуже ефективно. З цим секретним інгредієнтом котлети виходять соковитими, але при цьому їх смак не погіршується, а навіть навпаки.
З мінеральною водою ви можете забути про тверді, сухі або прісні котлети. Використовувати її можна абсолютно з будь-яким фаршем. Також така хитрість допоможе спеціям розкритися яскравіше у готовій страві.
Прийдуть без попередження: українців чекають масові штрафи
Пенсіонерів "побалують": кому доплачуватимуть від 543 до 826 грн
Гороскоп на тиждень 8-14 вересня для всіх знаків Зодіаку: авантюра Дів, новий дохід Риб та пригода Близнят
Нові правила карткових переказів: українцям готують жорсткі перевірки
А за допомогою вуглекислого газу, який міститься в мінералці, структура м'яса буде ідеальною і ніжною. Не важливо, яку воду ви виберете – солону чи звичайну. Але в першому випадку слід контролювати рівень солі, коли замішуватимете фарш.
Візьміть 600-700 г фаршу, додайте в нього сіль, чорний перець та улюблені спеції. Після замішування влийте 100 мл сильногазованої мінералки і вбийте яєчний білий, щоб склеїти інгредієнти. Будьте обережні, головне не переборщити. Після розмішування залиште фарш на деякий час відпочити і приступайте до формування та смаження котлет.
Нагадаємо про рецепт, перевірений десятиліттями: класична паска на Великдень.
Раніше ми повідомляли, що потрібно натерти сир , але немає тертки: як упоратися без неї та в принципі прискорити цей процес.