Ми звикли, що у формах можна заморожувати лише лід, але їх застосування набагато ширше.
Існує дуже багато варіантів, які виявляться дуже корисними у кулінарії. Маленькі заморозки особливо сподобаються тим, у кого зазвичай не вистачає часу або хто хоче заощадити цей цінний ресурс.
Кава
У літню спеку люди часто віддають перевагу холодній каві, адже вона освіжає. Але цей напій можна приготувати заздалегідь, щоб ласувати ним будь-коли. Зваріть улюблену каву, додайте вершки чи молоко, потім розлийте формами і відправте в морозилку.
Олія та трави
Зелень можна не тільки лише засушити, та й заморозити. Наріжте те, що ви любите, змішайте з оливковою олією та залийте у форми. Зберігатися така заготівля може дуже довго, а користі маса.
Зміни в правилах обміну валюти: заначка може перетворитися на розчарування
Пенсіонери ВПО можуть отримати солідну надбавку: що для цього потрібно
Штрафи від ТЦК зростуть вдвічі: ухилянтів добряче потрусять
Мобілізацію урівняли для всіх: українцям оголосили вердикт щодо економічного бронювання
Соус
Дуже зручний спосіб, який заощаджує час і зберігає приготований соус надовго. У будь-який час можна дістати кубик з морозилки і додати салати, м'ясо і так далі.
Вино
Вино часто використовується приготування різних блюд. Це зручно, адже тоді не потрібно відкривати нову пляшку, оскільки такої кількості може бути багато. До вина можна додати ще шматочки цитрусів або ягід, використовувати для прохолодних напоїв і коктейлів.
Нагадаємо, що розпізнати зможете за секунду: тепер Єва та Брокард не підсунуть вам підроблені парфуми.
Раніше ми повідомляли, що не витрачайте гроші на патчі – це вмілий маркетинговий хід: чим замінити розрекламований продукт.
Також стало відомо, що якщо тіні розбилися, то не поспішайте викидати їх: як швидко відновити косметику.